Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Wat is ICR in mijn beveiligingscamera?

Remocao-do-filtro-de-ICR

Als er zich een situatie voordoet met weinig licht dan zal de camera overschakelen naar Infrarood licht om donkere beelden alsnog licht in beeld te krijgen. ICR oftwel Infrarood Cut removal speelt hierbij een grote rol.

Wat is ICR?

Gedurende de dag is er veel licht wat op de camera valt. Teveel licht kan zorgen voor slechte beelden en dus komt daar de ICR filter in beeld. De infrarood filter vind je tussen de lens en de sensor zoals je kunt zien op onderstaande afbeelding.

Wat is ICR in mijn beveiligingscamera?

Goedkope systemen hebben deze filter vaak niet waardoor de beelden of te licht zijn of te donker.

Heeft uw camera een dag en nacht functie dan gebeurt er bij weinig licht het volgende: Doordat de beelden donkere worden zal de filter zichzelf verwijderen. Hierdoor valt al het aanwezige licht op de sensor en zijn de beelden dus zo licht mogelijk, zelfs in het donker.

Waar kies ik voor?

Er zijn twee soorten modellen mogelijk, camera’s die de filter daadwerkelijk in de camera hebben en waarbij hij verdwijnt zodra het nodig is. Deze vindt u ook terug onder de noemer ‘true day night’ En dan zijn er de beveiligingscamera’s die volgens dit principe werken maar waarbij het niet ‘echt’ gebeurt in de camera maar elektronisch. Deze camera’s krijgen dan de noemer ‘electronic day night’ In het laatste geval is de filter aan en uit te zetten in de systeeminstellingen van de camera

Als u de keuze heeft ga dan voor de ‘true day night’ optie. Door de aanwezigheid van de echte filter krijgt u het beste resultaat.

Heeft u te maken met een plek waar ook overdag weinig licht is? Dan kunt u beter kiezen voor een camera met starlight technologie. Hierbij worden beelden langer weer gegevens in kleur, ook op de meer donkere plaatsen waardoor u een beter overzicht en beeld heeft.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen