Offerte bewakingscamera

Over ons

Opgericht in 2018 en inmiddels vele tevreden klanten door heel Nederland

Bedrijfsgegevens CSK Veiligheid in beeld BV

ⓘ Hendersonplaats 1, 3068 JM Rotterdam
ⓘ Telefoon: 085-303 00 25
ⓘ info@beveiligdnederland.nl
ⓘ KvK 58489487
ⓘ BTW nr: NL853061786B01
Openingstijden
Werkdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – GESLOTEN
Zondag – GESLOTEN
Over ons

Nederland veiliger door onze hulp

Wij werken door heel Nederland. Vele klanten hebben een lease bewakingscamerasysteem welke elke dag, 24 uur per dag locaties monitort en mét goed resultaat.

Waar een bewakingscamera van CSK Veiligheid in Beeld BV hangt zijn minder inbraken en voelen mensen zich veiliger. Een mooi resultaat natuurlijk!

Waarom klanten voor ons kiezen

Wij vinden het probleem van de klant belangrijk. Niet heel leuk om mee te beginnen maar wanneer mensen kiezen voor een camerasysteem dan heeft dit vaak een reden of een grondslag. Deze redenen bespreken wij met de klant. Wij zijn niet wereldvreemd, luisteren goed, aandachtig en vragen door. Hierdoor zijn wij instaat om u als klant een optimaal veiligheidsgevoel te geven en kwaadwillende te laten her-overwegen om u, uw geliefden of bedrijf niet meer lastig te vallen.Wij denken samen met u mee voor de beste oplossing voor uw locatie en uw probleem. Nog niet overtuigd? Bel ons gerust op of vraag een offerte aan.

Zakelijk

40 % van onze tevreden klanten bestaan uit zakelijke klanten. De zakelijke klanten hebben ons gevonden door ons grote aanbod van merken en de deskundige installaties. Wij leveren aan bedrijven toegangscontrole systemen, alarmsystemen en natuurlijk camerasystemen. Bel ons gerust op voor een eerste kennismakingsgesprek. 

Met onze service overeenkomsten bent je nooit zonder je beveiliging. 

Particulier

Dat particulieren de grootste doelgroep is van onze klanten is niet zonder reden. Wij leveren uitstekende materialen met een TOP service. Onze klanten, verspreid door heel Nederland zijn erg te spreken over de kwaliteit van de camerabeelden en de gebruiksvriendelijke App. 

Wil jij ook een camera of alarmsysteem voor een laag bedrag per maand? Neem dan gerust contact met ons op, óf vraag online een gratis offerte aan!

Scroll naar boven

Direct een gratis offerte aanvragen