Offerte bewakingscamera

Camerasysteem IP met 16 camera’s

Camerasysteem IP


Het voordeel van IP camera’s is dat ze snel zijn en over grotere afstanden beelden alsnog zonder ruis overbrengen. De beelden kunnen direct naar internet worden gestuurd en worden ontvangen via smartphone of tablet.

Door het ophangen van bewakingscamera’s vergroot u het veiligheidsgevoel. U weet dat uw spullen beter zijn beveiligd. Ook hoopt u dat inbrekers uw huis overslaan bij het zien van de IP camera’s. Onze camerasystemen zijn zowel analoog of als IP camera verkrijgbaar.

Heeft u een groot oppervlak om te bewaken? Heeft u meerdere objecten op 1 locatie of gaat uw voorkeur uit naar een kleine kijkhoek? Dan is een camerasysteem IP set met 16 camera’s een oplossing. Kiest u voor een camerasysteem met 16 camera’s is aan u de keuze of je deze samenstelt met bullet, dome of speeddome camera’s. U kunt er voor kiezen om zelf uw systeem samen te stellen of u kunt hier hulp bij krijgen van ons. Maak hieronder de keuze van uw voorkeur.

Veel keuze

Wanneer u meerdere camera’s wilt dan heeft u ook meer plekken om uw camera’s op te hangen. Het kan dus zo zijn dat u camera’s voor binnen en buiten nodig hebt. Daarom zouden wij u graag informeren over de mogelijkheden.

Zelf samenstellen

Wij zijn natuurlijk niet altijd nodig. Wanneer u liever zelf een camerasysteem samenstelt dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Kijk hiervoor gewoon rond op de homepage en maak een selectie met de specificaties of maak gebruik van onze keuzehulp.

Persoonlijk contact

Er is veel keus, heel veel keus. Daarom is het misschien goed om even met elkaar in gesprek te gaan. Persoonlijk of aan de telefoon. Klik op onderstaande knop voor direct telefonisch contact met ons

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen