Team camerasysteemkopen.nl

Team Camerasyteemkopen.nl

Meet the team!

Uiteraard doen we niet alles alleen. Hieronder vind u ons team van vaste medewerkers die elke dag klaar staan om jouw te helpen bij de keuze, bestelling en installatie van een camerasysteem! Samen doen we ons best om u van zo goed mogelijk advies te voorzien. Vragen of opmerkingen? Hieronder ziet u bij wie u wezen moet!

 

 • Urvin

  Installatie held

  Zonder Urvin zou menig camerasysteem nog niet hangen. Want dat is wat hij doet en goed ook. Met rust, onverzicht, kennis en inzicht is uw camerasysteem binnen no time op de juiste manier geplaatst!

 • Linda

  Office manager

  Wat doet Linda niet kun je beter vragen. Waarschijnlijk heeft u haar al aan de telefoon gehad, voor informatie, hulp en misschien heeft u haar ook al gezien op een informatie gesprek. Linda leid niet alleen de werkzaamheden in goede banen maar ook de rest van de collega’s!

 • Kim

  Kim

  Webwonder

  De website moet ook bijgehouden worden. Kim zorgt er voor dat alles goed blijft functioneren, test alles en schrijft de teksten voor de website.

 • Tim

  Het brein

  Tim is het brein achter camerasysteemkopen.nl. Vragen over camera’s? Dan is Tim de go-to person. En als mochten de andere mannen niet beschikbaar zijn dan kan hij ook nog installeren!

 • Martijn

  Martijn

  Installatie & Verkoop held

  Martijn is van alle markten thuis. Hij komt bij u op informatie gesprek en als het bevalt dan komt hij ook nog eens alles installeren. En dat doet hij goed! Zonder deze veelzijdige installatie & verkoop held zou camerasysteemkopen.nl niet zijn waar het is vandaag!

Kim