Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

Goed camerasysteem kopen

Hoe weet je wanneer je een goed camerasysteem kopen gaat?? Een lastige vraag. Je koopt niet dagelijks een camerasysteem en het vergt wat uitzoekwerk wat je nu precies nodig hebt. Bij het kopen van een camerasysteem komen veel zaken kijken. In dit bericht gaan wij in ieder geval 2 belangrijke tips geven waar je op moet letten als je een camerasysteem gaat aanschaffen.

Goed camerasysteem kopen: goedkoop is duurkoop

Wil je een goed camerasysteem kopen dan ben je natuurlijk al halverwege om ook daadwerkelijk een camerasysteem aan te schaffen. Maar, wanneer koop je nou een goed camerasysteem en welke aspecten zijn belangrijk voor de keuze van een camerasysteem? Prijs speelt voor veel mensen een rol maar zou volgens ons niet leidend moeten zijn. Helaas is namelijk is veel gevallen goedkoop nog steeds duurkoop. Ons advies is in ieder geval weg te blijven van aanbiedingen waarvan je zelf ook al bijna niet kunt geloven dat het zo goedkoop is. Een camerasysteem zit veel techniek en ontwikkeling achter. Techniek die nodig is om voor goede beelden te zorgen, de juiste beeldoverdracht en jouw gehele systeem foutloos te laten werken. Al deze dingen zijn van groot belang. Je wilt tenslotte een camerasysteem met goede beelden als er zich een situatie voordoet waarbij je deze nodig hebt. Dit betekent ook niet dat je duizenden euro’s kwijt moet zijn voor een goed werkend systeem. In tegendeel, wij bieden bijvoorbeeld al complete camerasystemen aan onder de €800,- Met deze topseller heb je een compleet systeem in huis wat je zowel voor buiten als binnen kunt gebruiken.

Buiten camerasysteem

Het is natuurlijk zo dat de buitencamera’s beter tegen weersinvloeden bestendig zijn dan de gangbare camerasystemen voor binnen. Sterker nog, de binnencamera’s kunnen juist niet buiten geplaatst worden omdat deze dus geen regen of vocht aankunnen. Dit is dan ook een veelgemaakte fout bij de aanschaf van een camerasysteem voor een bodemprijs. Vaak zijn deze alleen voor binnengebruik en dus niet beschermd tegen weersinvloeden. Hang je deze wel buiten dan is het logisch dat je hiermee de zo belangrijke camerabeelden in gevaar brengt. En dat wil je natuurlijk niet. Bij camerasysteemkopen.nl bieden we daarom alleen maar camera’s aan die voor buiten geschikt zijn. Deze kun je namelijk ook gewoon binnen gebruiken. Doorgaans zijn de buitencamera’s erg groot. Denk hierbij aan de speeddome camera’s. Een grote camera zoals deze speed dome camera’s wil je natuurlijk niet in je hal hebben dus hebben wij ook enkele compacte camera’s die we aanbieden. Denk hierbij aan de reguliere dome camera of bullet camera’s. Onze tweede belangrijke tips is dus: Heb je intenties om een camerasysteem buiten te gebruiken? Kijk dan altijd de specificaties na of deze buiten gebruikt kan worden en in hoeverre hij tegen weersomstandigheden is beschermd.

Wanneer je een kwalitatief goed buiten camerasysteem wilt hebben dan ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard wist je dit al anders was je niet op deze website gekomen. 🙂 Maar ook voor vrijblijvend advies kan je contact met ons opnemen, Wij kunnen je door middel van kort gesprek een goed beeld geven welke camera het beste bij jou past.

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen