Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Camera met kenteken herkenning

Kenteken herkenning camera

Nieuw in ons assortiment! Een camera met kenteken herkenning. Deze Safire camera kan meer dan alleen kentekens herkennen. Deze camera kan de kentekens  ook registreren. Lees verder om te zien watuj hiermee kunt! Deze camera ontgaat niets. De specificaties kunt u natuurlijk nalezen maar we willen u niet vermoeien met teveel ingewikkelde termen. Wat belangrijk is om te weten is dat deze camera haarscherp beeld levert en overbrengt. De camera met kentekenherkenning heeft een software programma met ijzersterke technologie. Het voordeel hiervan? Onder de slechtste weersomstandigheden heb je nog steeds uitstekend beeld. Een van de meest leuke mogelijkheden van deze camera met kentekenherkenning is de accuraatheid van de integreerde OCR functie 98% is.

Wat doet de camera met kentekenherkenning?

Wanneer er een kenteken is geregistreerd word deze verwerkt met een foto van de auto, het kenteken, het land en de rijrichting! Niets ontgaat je dus meer. De automatische kentekenplaat herkenner kan je op meerdere manieren helpen. Je zou bijvoorbeeld slagbomen kunnen laten openen wanneer er een vooraf ingevoerd kenteken word herkend. Je kunt natuurlijk ook bepaalde kentekens blokkeren waardoor een bepaald voertuig juist niet moet wordt doorgelaten. Bij verdachte situaties kun je foto’s direct laten uploaden naar een server waarop er direct actie kan worden ondernomen,

kentekenherkinningscamera
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen