Offerte bewakingscamera

Buurtpreventie 2.0 Roosendaal

Wij hebben de kennis, u de mogelijkheden

Veilig voelen, dat wilt u toch ook?

Dagelijks zijn wij druk in bedrijf om woningen en bedrijven te beveiligen tegen inbraak en kwaadwillende. Maar, vroegen wij ons af, waarom niet voor complete woonwijken?

Vandaag is de techniek klaar om zonder dat uw privacy wordt aangetast u optimaal te beveiligen tegen extrene dreigingen zoals inbraak en brandstichters.

Buurtpreventie-roosendaal

Om mee te kunnen doen heeft u een alarmsysteem van Ajax systems nodig. Indien u deze nog niet heeft helpen wij u graag verder om te kijken naar de mogelijkheden bij u thuis.

Dat doen we gezamelijk, samen zijn wij veel sterker dan u alleen, of wij alleen. Wij dragen zorg voor het uitrollen van het beveiligingsplan bij u thuis en rollen dit verder door naar één lokaal punt, uw buurtpreventie.

Nee, in feite niet. Uw buren welke de buurtpreventie “dienst” heeft is uw meldkamer én opvolger in één. Effectiever kan het niet!

Wat u nodig heeft is een Ajax alarmsysteem. Dit is een individuele investering in uw veiligheid. Daarnaast kan het zijn dat de buurtpreventie zelf gesponsord zou willen worden.

U kunt niet meedoen wanneer u een alarmsysteem heeft van een ander merk. Dit komt doordat het Ajax alarmsysteem kan melden in één App met meerdere gebruikers. Een ander alarmsysteem kan niet worden aangesloten op deze App.

U heeft niet per definitie camera’s nodig. Wel is dit aan te raden bij toegangswegen. Het is altijd fijn te weten wie er een inbraakalarm heeft veroorzaakt.

Ja, Wanneer u zeker wilt zijn dat u snel geholpen wordt dan is het zelfs super belangrijk dat er zo snel mogelijk wordt ingegrepen. Daarnaast kan het natuurlijk zo zijn dat u nog nooit slachtoffer bent geweest van een inbraak of erger, maar dat betekend niet dat dit u niet zal overkomen.

Samen sterk, zo denkt u toch ook?

Het komt helaas nog regelmatig voor dat er ergens wordt ingebroken. Daarom is er in het verleden intensief onderzoek gedaan om te kijken hoe de inbraakcijfers teruggedrongen kunnen worden. Hieruit bleek dat veel inbrekers afschrikken van particulieren die zelf toezicht organiseren.

De redenen dat inbrekers het niet fijn lijken te vinden dat er toezicht wordt gehouden door bewoners zelf lijkt te komen uit het feit dat een bewoner een snellere bewustwording heeft dan een passerend politie voertuig. U als bewoner heeft namelijk plaatselijke bekendheid en zult vele malen sneller reageren op een voertuig dat voor u onbekend is in de wijk.

Samenwerken, daar staan wij voor

  1. Snelle Communicatie
  2. Geen moeilijkheden bij storingen
  3. Uitstekende begeleiding
  4. Snelle integratie in de buurtapp 2.0 van Ajax-systems
  5. Deelnemen kan altijd, stoppen ook
  6. 100% eigen controle over uw eigen alarmsysteem
Buurtpreventie-roosendaal
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen