Bewakingscamera lease

Kies nú voor een professioneel camerasysteem vanaf €27,36 per maand!

Wij zullen uw aanvraag beoordelen en u binnen 24 uur bellen met het resultaat van uw lease aanvraag. 

Bescherm uw gezin en eigendommen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Mobiele App

Bekijk beeld waar en wanneer ú dat wilt.

Nachtzicht

Uitstekend nachtzicht, als u wilt, zelfs in kleur!

Beelden delen

Bent u slachtoffer? Deel uw beelden met de politie.

88% lease klanten

88% van onze klanten kozen lease boven koop!

Bewakingscamera leasen

Het beste bewakingscamerasysteem kunt u via ons leasen. Wij leveren en installeren een lease bewakingssysteem die voldoet aan al uw eisen. Een camerasysteem leasen wordt veelal gedaan door de meeste mensen en dat is niet zonder reden. De lease van een bewakingscamera haalt u veel werk uit handen. Het is zo dat wij alle zorgen uit handen nemen en u alleen “geniet” van alle voordelen. Zo heeft u altijd een camerasysteem dat up-to-date is en een backup wanneer nodig. Wij bieden verschillende soorten camera’s aan bijvoorbeeld een  2MP en een 5MP camera. 

Over het camerasysteem

Voor onze lease klanten gebruiken wij het Uniview camerasysteem. Wij gebruiken dit merk omdat wij deze goed kunnen servicen op afstand en de recorders en camera’s op afstand kunnen updaten en voorzien van de nieuwste firmware. Daarnaast heeft Uniview een breed scala aan camera’s. Wij bieden voornamelijk de 2MP camera en de 5MP starlight camera met ingebouwde microfoon aan. 

Bewakingscamera leasen of kopen

Een bewakingscamera leasen brengt veel voordelen met zich mee. Maar staat u erop om toch een bewakingscamera te kopen? Dan kunt u zelf natuurlijk altijd een offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte voor een bewakingscamera is vrij eenvoudig. U selecteert de camera’s, recorder en harddisk die u wilt hebben en vult wat basis gegevens in. Wij controleren uw aanvraag of deze compleet is en sturen u kosteloos een offerte toe. 

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen