Uiterst tevreden

★★★★★
Perfecte systemen, zowel het camera als het alarmsysteem. We zijn goed en snel door jullie geholpen.
- KWB automotive

Prima

★★★★★
We zijn tevreden over de camera's en ook over de installatie. Een prima zeggen wij.
- Tof Elspeet

Zelf mijn camerasysteem installeren

Wanneer je ervoor kiest om een camerasysteem te kopen kom je uiteindelijk ook voor de volgende keus: “Ga ik zelf mijn camerasysteem installeren of laat ik dit doen?” Veel mensen kiezen ervoor om een camerasysteem zelf te installeren. Als een installateur buiten je budget valt of je deinst niet terug voor een klusje dan is een goed is om zelf je camerasysteem te installeren. Maar wist je dat wanneer je ervoor kiest om een camerasysteem te laten installeren dat hier dan voordelen aan zitten? Bij sommige voordelen kan het zelfs zo zijn dat deze zich ook weer terug verdienen.

Garantie op jouw camerasysteem

Je krijgt natuurlijk uitstekende service en support bij jouw aankoop. En, wanneer deze onverhoopt stuk gaat en jij kan hier niets aan doen, dan krijg je binnen de garantie periode kosteloos een vervangend exemplaar. Maar, wat gebeurt er nou wanneer je je camera verkeerd hebt aangesloten? En er is teveel spanning komen te staan op een onderdeel van je camera waar dit helemaal niet de bedoeling van was? Dan heb je in feite een probleem. Natuurlijk zorgen wij voor een vervangend exemplaar maar dit blijft natuurlijk niet eindeloos mogelijk.

Garantie op je installatie

Wanneer wij, of een van onze partners een camerasysteem installeert dan zorgen wij er ook voor dat je camerasysteem werkend wordt opgeleverd. Wij zorgen er onder andere voor dat de kabels zijn weggewerkt en dat je een korte uitleg krijgt over je recorder en camerasysteem. Hierna is het aan jou! Het kan natuurlijk gebeuren dat je tijdens het vervangen van je vloer een kabel beschadigd. Dit is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig zijn onze UTP en COAX Kabels van hoge kwaliteit en kunnen deze wel tegen een stootje. Maar mocht het echt verkeerd gaan en onze installateur had het probleem kunnen zien aankomen. Dan vergoeden wij natuurlijk deze kabel en wordt deze ook weer netjes opnieuw geïnstalleerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

BEVEILIG UW GEZIN VANDAAG NOG!

Vraag een offerte aan