Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

Zelf mijn camerasysteem installeren

Wanneer je ervoor kiest om een camerasysteem te kopen kom je uiteindelijk ook voor de volgende keus: “Ga ik zelf mijn camerasysteem installeren of laat ik dit doen?” Veel mensen kiezen ervoor om een camerasysteem zelf te installeren. Als een installateur buiten je budget valt of je deinst niet terug voor een klusje dan is een goed is om zelf je camerasysteem te installeren. Maar wist je dat wanneer je ervoor kiest om een camerasysteem te laten installeren dat hier dan voordelen aan zitten? Bij sommige voordelen kan het zelfs zo zijn dat deze zich ook weer terug verdienen.

Garantie op jouw camerasysteem

Je krijgt natuurlijk uitstekende service en support bij jouw aankoop. En, wanneer deze onverhoopt stuk gaat en jij kan hier niets aan doen, dan krijg je binnen de garantie periode kosteloos een vervangend exemplaar. Maar, wat gebeurt er nou wanneer je je camera verkeerd hebt aangesloten? En er is teveel spanning komen te staan op een onderdeel van je camera waar dit helemaal niet de bedoeling van was? Dan heb je in feite een probleem. Natuurlijk zorgen wij voor een vervangend exemplaar maar dit blijft natuurlijk niet eindeloos mogelijk.

Garantie op je installatie

Wanneer wij, of een van onze partners een camerasysteem installeert dan zorgen wij er ook voor dat je camerasysteem werkend wordt opgeleverd. Wij zorgen er onder andere voor dat de kabels zijn weggewerkt en dat je een korte uitleg krijgt over je recorder en camerasysteem. Hierna is het aan jou! Het kan natuurlijk gebeuren dat je tijdens het vervangen van je vloer een kabel beschadigd. Dit is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig zijn onze UTP en COAX Kabels van hoge kwaliteit en kunnen deze wel tegen een stootje. Maar mocht het echt verkeerd gaan en onze installateur had het probleem kunnen zien aankomen. Dan vergoeden wij natuurlijk deze kabel en wordt deze ook weer netjes opnieuw geïnstalleerd.

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen