Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

Welke safire camera kies ik bij slechte verlichting?

Een belangrijk onderdeel van een goede beveiligingscamera is dat deze goed beeld geeft als het licht slecht is. Dit betekent niet alleen als het donker is maar ook gedurende de dag als het licht slechter is. Gelukkig biedt deze Safire camera de oplossing

night color safire camera

Als licht een probleem is dan biedt deze safire camera de oplossing. Met behulp van de ‘night colour technology’ kan deze bewakingscamera levendige kleuren registreren en opnemen, ook als het licht slecht is.

Wat doet de night color camera?

De night color safire camera heeft een grotere beeldsensor dan een traditionele camera. De sluitertijd is daarbij anders afgesteld waardoor er meer licht op de cameralens valt en zo langer in kleur kan worden weergegeven.

De filter zorgt er daarbij voor dat lichtflitsen (van bijvoorbeeld lampen van voorbij rijdende auto’s) worden tegengehouden waardoor deze geen invloed hebben op de lichtinval en dus kleurweergave.

Ook als er helemaal geen licht is kan deze safire camera nog steeds kleuren weergeven. Door de toevoeging van ‘white light’ is dit mogelijk gemaakt.

5n1

Deze 4MP camera heeft de night colour technologie die wij aanraden voor slecht verlichte plaatsen

4 MP Night Colour IP Turret Camera

Welke safire camera kies ik bij slechte verlichting?

Wanneer kies ik voor de night color Safire camera?

Safire biedt twee oplossing binnen hun producten: Night colour & Ultra low light camera’s. Voordat u voor de juiste camera kunt kiezen is het belangrijk het verschil te kennen. De afbeelding hieronder geeft het verschil aan van de verschillende technologieën. De eerste afbeelding is het beeld van een conventionele camera die als het donker wordt overschakelt naar Infrarood licht.

Ultra low light is aan te raden wanneer het infrarood van de conventionele bewakingscamera niet voldoet en er meer kleur en scherpte nodig is voor analyse. Is echte analyse tot in detail belangrijk dan raden we de ‘night color’ camera aan. Deze geeft nog meer scherpte en kleur in donkere situaties. Op slecht verlichte plekken als openbare plekken als een winkelstraat, kruispunten of industrieterreinen

5n1

Wilt u weten of uw situatie meer aansluit of low light of night color? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situaties te inventariseren en een passend advies uit te brengen. Neem voor vragen contact met ons op.

 

 

 

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen