Uiterst tevreden

★★★★★
Perfecte systemen, zowel het camera als het alarmsysteem. We zijn goed en snel door jullie geholpen.
- KWB automotive

Prima

★★★★★
We zijn tevreden over de camera's en ook over de installatie. Een prima zeggen wij.
- Tof Elspeet

Welke beveiligingscamera moet ik kiezen?

man install surveillance ip camera for home security

Wij krijgen veel aanvragen op de website of we langs kunnen komen voor meer informatie of om de situatie te bekijken waar er extra beveiliging moet plaatsvinden. Dit is niet zonder reden. Wij merken dat veel klanten op zoek zijn naar een goed camerasysteem of alarmsysteem. Al snel zien ze door de bomen het bos niet meer. Prijzen varieren van 350,- tot 3000,-, sets hebben wel of geen recorder en zijn bedraad of juist niet. Wat nu precies het verschil is of wat nodig is is vaak lastig te ontdekken. Er wordt dan ook veel gevraagd: “Welke beveiligingscamera moet ik kiezen?” Het antwoord op deze vraag verschilt ook echt van situatie tot situatie en zijn niet altijd even makkelijk te beantwoorden.

Wat is een goede beveiligingscamera?

Wij kunnen met volle overtuiging zeggen dat alle camerasystemen welke wij online verkopen goede beveiligingscamera’s zijn. Ze voldoen aan de kwaliteiteisen die nodig zijn voor een camera en zijn gemaakt van kwalitatieve hoogwaardige materialen. Bij de meeste bekende merken of bedrijven hoef je hier geen twijfel over te hebben. Krap uzelf wel twee keer achter de oren als de prijs te mooi is om waar te zijn. Natuurlijk is het fijn niet meer uit te hoeven geven dan nodig maar een volledige set met recorder voor €100,- doet ons sterk twijfelen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Welke beveiligingscamera moet ik kiezen?

Het belangrijkste is een goede inventarisatie te maken van uw wensen. Wilt u de camera binnen of buiten hangen, welk oppervlak wilt u in de gaten houden en wat is het bedrag dat u hieraan wilt uitgeven. Omdat er nogal wat vragen zijn om over na te denken hebben wij een vragenlijst ontwikkeld waarbij u alles stap voor stap doorloopt waarna er een passend advies uitkomt. Meer weten? Kijk dan op onze aanvraag pagina

Wat kost een beveiligingscamera?

Zoals gezegd kunt u als u goed zoekt een camerasysteem kopen voor €100,- of minder. Maar juist een camerasysteem mag u niet in steek laten als het gaat om veiligheid. Een compleet camerasysteem heeft u bij ons vanaf €448,-. Hiervoor krijgt 4 hoogwaardig kwalitatieve infrarood camera’s en een recorder. Hiermee bent u helemaal klaar. En uiteraard kunt u de beelden dan ook bekijken via de gratis app op je telefoon. Hoe meer camera’s u wenst hoe hoger het bedrag zal uitkomen. Een eenduidig antwoord is dan ook niet te geven op hoeveel een camerasysteem kost en hangt sterk af van uw wensen.

Heeft u hetzelfde gevoel waar we eerder over spraken dat u door de bomen het bos niet meer ziet en dit wel graag wilt? Dan komt één van onze adviseurs graag bij u langs om kennis te maken. Tijdens dit vrijblijvende gesprek wordt de situatie bekeken en uw wensen doorgenomen. Hierna kunnen we een passende offerte uitbrengen die geheel aansluit bij uw situatie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

BEVEILIG UW GEZIN VANDAAG NOG!

Vraag een offerte aan