Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

Welke beveiligingscamera kiezen? dome of bullet camera

Beveiligingscamera kiezen.

Wanneer je besluit te kiezen voor een camerasysteem kom je voor de keuze te staan welke camera je wilt in je complete camerasysteem. Er zijn verschillende soorten camera’s verkrijgbaar met allemaal hun eigen voordelen. Hier zullen we de verschillende soorten camera’s laten zien welke er verkrijgbaar zijn en welke wij aanbieden.

Bullet camera

SF-CV788VIB-F4N1 cameraWat is een bullet camera?

  • Een bullet camera is langwerpige camera die je meestal gebruikt voor het beveiligen van een poort, deur of balie. De camera kan goed worden gericht op één specifiek onderwerp.
  • Als je op grote afstand beelden wilt opnemen dan is een bullet camera een goede keuze. De bullet camera heeft een kleinere kijkhoek maar kan hierdoor veel verder weg scherpe beelden opnemen.
  • Een bullet camera is goed te gebruiken voor scherpe beelden ‘s nachts. De bulletcamera heeft een sterke infrarood lichtbundel.
  • De camera is groot en mag gezien worden. Hij wordt dan ook vaak ingezet als preventie maatregel

 

 

XS-IPDM843-2 dome camera

Dome camera

Wat is een dome camera

  • Een dome camera is een kleine koepelvormige camera met een glazen behuizing
  • Deze camera is vandaalproof en dus ideaal als hij op een maximale hoogte van 2,5 meter moet worden gemonteerd.
  • Een dome camera heeft een grotere kijkhoek waardoor hij ideaal is als je een groter gebied wilt beveiligen.
  • De camera is klein en valt minder op. Hij is dus zowel esthetisch verantwoord als meer verborgen als je niet wilt dat de camera erg in zicht hangt.

 

 

speeddome bewakingscamera

Speeddome camera

Speeddome camera’s of speeddome PTZ camera gaan nog een stapje verder.PTZ staat voor pan, tilt en zoom, oftewel de bewegingen die de camera kan maken. Dit type camera kan worden bestuurd via een DVR recorder, smartphone of een PTZ controller of keyboard. Verder heeft deze camera dezelfde specificaties als de eerder genoemde dome camera maar kan dus meebewegen en inzoomen.

 Box zoom cameras

Box camera

Als laatste optie bestaat er nog een soort PTZ camera welke ook wel een box zoom camera wordt genoemd. Ook deze heeft net als de speedome een  optie om in te zoomen. Deze zijn minder flexibel dan de speeddome camera doordat ze niet 360 graden om hun eigen as kunnen draaien. Dit betekent niet dat deze niet goed zijn maar omdat ze qua

prijs niet veel verschillen met de speeddome hebben wij besloten alleen de laatste in ons assortiment op te nemen.

Je ziet dat er verschillende opties zijn en dat de keuze hierin voornamelijk samenhangt met het object wat je wilt beveiligen en op welke manier. Kom je er nog steeds niet goed uit dan kun je altijd onze keuzehulp doorlopen of vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder!

.

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar boven

Direct een gratis offerte aanvragen