Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Wat is starlight camera technologie?

starlight camera beelden

Soms heb je te maken met plekken die slecht verlicht zijn. Hoe ga je hier dan mee om om toch duidelijke beelden te krijgen. Er zijn verschillende specificaties waar u op kunt letten bij de aanschaf van uw camerasysteem of deze geschikt is voor filmen in het donker. Kiest u in dit geval voor een infrarood camera of een starlight camera?

Wat is infrarood belichting?

Voor mensen is infrarood licht niet zichtbaar, maar in combinatie met een infrarood gevoelige sensor zorgt deze er voor dat er duidelijk en goed verlicht beeld is als het donker wordt. Beveiligingscamera’s schakelen automatisch over op infrarood nachtzicht als er onvoldoende licht beschikbaar is om zonder deze verlichting te filmen. Met infrarood nachtzicht kun je camerabewaking in zowel donkere als lichte ruimtes toepassen. Infrarood licht kan zowel in de lens verwerkt zitten als ernaast. In sommige gevallen kan het infrarood licht weerkaatsen en het beeld wazig maken. Wilt u dit ten allen tijden voorkomen kies dan voor een camera met EXIR In het geval van EXIR zit de infrarood sensor naast de opnamelens en kan er geen weerkaatsing plaatsvinden.

Wat is een Starlight camera?

Het grote nadeel van infrarood is dat naarmate het donkerder wordt het beeld steeds meer in zwart wit zichtbaar wordt. Hoe langer er bij licht en dus in kleur gefilmd wordt des te langer de details zichtbaar blijven. Kleuren van auto’s, kleding of haarkleur zijn dan zichtbaar. Heeft uw persoonlijke situatie hier behoefte aan dan kiest u voor een camera met starlight technologie.

Hoe werkt starlight?

Het formaat van een starlight beeldsensor is groter dan die van een gewone bewakingscamera. Een starlight beveiligingscamera heeft een lager sluitertijd waardoor er meer licht op de sensor komt en er dus (langer) een kleurenbeeld kan worden weergegeven. Hieronder kunt u het verschil zien tussen standaard infrarood bereik VS starlight technologie

Starlight

Starlight is een vrij nieuwe technologie is dus niet beschikbaar voor elke camera. Onze range beveiligingscamera’s van Tiandy hebben in de meeste gevallen wel starlight technologie. Je vind dit terug in de omschrijving en of titel of dit het geval is.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen