Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

VVE intercomsysteem, de nummer 1 van Europa!

VVE deurbel

 

De nummer 1 VVE intercomsysteem is beschikbaar

Per vandaag leveren wij de nummer 1 van de VVE intercomsysteem aan. Wij leggen u in dit artikel uit waarom wij juist dit systeem als nummer 1 bestempelen.

Iedereen overal bereikbaar (indien gewenst)

Veel mensen met een “gewoon” woonhuis hebben tegenwoordig een deurbel welke te zien is op hun mobiele telefoon. Bij veel appartementen complexen is dit nog niet het geval. De meeste appartementen complexen hebben nog ouderwetse bedraade intercom systemen welke kostbaar zijn om te updaten. Met het intercom systeem van Intratone is het nu mogelijk om het oude intercomsysteem te vervangen met een hedendaags intercomsysteem. Het intercomsysteem perfect geschikt voor VVE’s van appartementen complexen kunnen met dit systeem, net als de gewone woonhuizen voorzien van een slimme deurbel.

Modulair intercomsysteem

Elk appartementen complex is anders. Dit systeem geeft dan ook de volledige vrijheid tot het samenvoegen van het systeem. Voor ieder appartement een digitaal naambordje, een eigen tag, en App op de telefoon. Willen bewoners liever geen App op de telefoon, geen probleem. Op elk regulier toestel kan een oproep vanaf de deur worden aangenomen.

 

Geen draaden meer!

Het vervangen of het trekken van draden is veel werk, kost veel tijd en dus ook veel geld. Dit is gelukkig verleden tijd. Dit intercomsysteem werkt zonder draden te trekken als los intercomsysteem. Hoe? Doordat Intratone zelf een snelle simkaart heeft ontwikkeld waarmee het mogelijk is om het intercomsysteem te laten werken. Het intercomsysteem heeft natuurlijk wel stroom nodig.

 

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen