Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

VVE intercomsysteem, de nummer 1 van Europa!

De nummer 1 VVE intercomsysteem is beschikbaar

Per vandaag leveren wij de nummer 1 van de VVE intercomsysteem aan. Wij leggen u in dit artikel uit waarom wij juist dit systeem als nummer 1 bestempelen.

Iedereen overal bereikbaar (indien gewenst)

Veel mensen met een “gewoon” woonhuis hebben tegenwoordig een deurbel welke te zien is op hun mobiele telefoon. Bij veel appartementen complexen is dit nog niet het geval. De meeste appartementen complexen hebben nog ouderwetse bedraade intercom systemen welke kostbaar zijn om te updaten. Met het intercom systeem van Intratone is het nu mogelijk om het oude intercomsysteem te vervangen met een hedendaags intercomsysteem. Het intercomsysteem perfect geschikt voor VVE’s van appartementen complexen kunnen met dit systeem, net als de gewone woonhuizen voorzien van een slimme deurbel.

Modulair intercomsysteem

Elk appartementen complex is anders. Dit systeem geeft dan ook de volledige vrijheid tot het samenvoegen van het systeem. Voor ieder appartement een digitaal naambordje, een eigen tag, en App op de telefoon. Willen bewoners liever geen App op de telefoon, geen probleem. Op elk regulier toestel kan een oproep vanaf de deur worden aangenomen.

Geen draaden meer!

Het vervangen of het trekken van draden is veel werk, kost veel tijd en dus ook veel geld. Dit is gelukkig verleden tijd. Dit intercomsysteem werkt zonder draden te trekken als los intercomsysteem. Hoe? Doordat Intratone zelf een snelle simkaart heeft ontwikkeld waarmee het mogelijk is om het intercomsysteem te laten werken. Het intercomsysteem heeft natuurlijk wel stroom nodig.

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar boven

Direct een gratis offerte aanvragen