Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Hoe kan ik een inbraak voorkomen?

Inbraak voorkomen

In de winter wordt er veel ingebroken. Het is vroeg donker en er lopen weinig mensen op straat. Een mooi moment om toe te slaan. Wij zien ook altijd de vraag naar camera’s toenemen in de winter want ja, wie breekt er nu in de zomer? Of is dit niet helemaal waar?

Inbreken in de zomer

Deze maand kwam er in het nieuws dat de inbraken in de zomer veel meer toenemen dan dat we in eerste instantie zouden verwachten. Het AD publiceerde het artikel: Waar slaan inbrekers toe in de zomer? Hierin lezen we dat er in de zomer daadwerkelijk een piek is op inbraakgebied. Het meeste opzienbarende is dat die stijging voornamelijk plaatsvindt in de middelgrote gemeentes en dat grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Amsterdam hier weinig mee te maken hebben.

De reden dat de inbraken in de zomer toenemen heeft alles met vakantie te maken. Inbrekers gaan vaak goed georganiseerd te werk en weten dat u voor langere tijd weg bent. Dit omdat ze de woning al langer in de gaten houden en hebben gezien dat u bent vertrokken met koffers. De kans dat u met vakantie bent en er ingebroken wordt is dan ook groot.

Inbraak voorkomen

Ondanks dat we sinds 2012 een daling zien in het aantal woninginbraken wordt er nog steeds elke 12 minuten ingebroken! De zomer is hier dus helaas ook een piekmoment in. Uiteraard kunt u een goed camerasysteem ophangen en een alarmsysteem installeren. Dit zorgt ervoor dat u woning al wordt overgeslagen juist omdat er camera’s hangen maar kan er ook voor zorgen dat de daders worden gepakt mocht er wel zijn ingebroken. Zorg er ook voor dat uw woning er bewoond uit ziet, ook als u er niet bent. Meer tips hoe dit aan te pakken leest u in ons artikel over 10 tips om een inbraak te voorkomen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen