Waardeer ons, zoals wij u waarderen

Reviews zijn erg belangrijk, zowel voor ons om van te leren als voor onze toekomstige klant om wel of niet voor ons te kiezen. Hoe vaak kijkt u zelf niet eerst of er beoordelingen zijn geplaatst wanneer u een product wilt aanschaffen? Precies! En juist daarom is het voor een toekomstige klant van camerasysteemkopen ook belangrijk om echte ervaringen te lezen, die van u dus. U heeft al ervaring met ons product en met ons als bedrijf. Door deze ervaring te delen kunnen ook anderen een goede keuze maken wanneer ze voor ons bedrijf kiezen. Wij vragen u daarom ook om uw hulp. Wilt u ons alsjeblieft helpen door uw ervaring op deze pagina achter te laten?
Uw naam
e-mailadres
Review titel
Aantal sterren
Review tekst

Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Uiterst tevreden

★★★★★
Perfecte systemen, zowel het camera als het alarmsysteem. We zijn goed en snel door jullie geholpen.
- KWB automotive

Bekijk hier alle reviews

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen