Waardeer ons, zoals wij u waarderen

Reviews zijn erg belangrijk, zowel voor ons om van te leren als voor onze toekomstige klant om wel of niet voor ons te kiezen. Hoe vaak kijkt u zelf niet eerst of er beoordelingen zijn geplaatst wanneer u een product wilt aanschaffen? Precies! En juist daarom is het voor een toekomstige klant van camerasysteemkopen ook belangrijk om echte ervaringen te lezen, die van u dus. U heeft al ervaring met ons product en met ons als bedrijf. Door deze ervaring te delen kunnen ook anderen een goede keuze maken wanneer ze voor ons bedrijf kiezen. Wij vragen u daarom ook om uw hulp. Wilt u ons alsjeblieft helpen door uw ervaring op deze pagina achter te laten?
Uw naam
e-mailadres
Review titel
Aantal sterren
Review tekst

Beter wordt t niet

★★★★★
Zowel het advies bij mij thuis, de installatie en de vragen of alles naar wens was. Veel bedrijven durven niet de confrontatie aan maar zij wel. En terecht! Niks negatiefs. Alles positief
- Stef Waringga

Handleiding

★★★★☆
Er is onvoldoende handleiding van Hik-connect en Hik-vision beschikbaar voor de klant aanwezig om het systeem te kunnen activeren. De klant is te veel afhankelijk van de verkoper.
- Arie Valburg

GEWELDIG

★★★★★
Dit is nou typisch zo'n webwinkel die je behandelt als een klant, zoals je behandeld wilt worden en waarbij je het gevoel hebt dat je gewoon in hun winkel stapt; een vriendelijke en geduldige persoon die ik al snel als Tim kende. Tim heeft alles in het werk gezet om mij behulpzaam te zijn. Belde zelfs later op om te vragen of alles naar behoren was aangekomen en bood hulp aan als er ook maar iets onduidelijk was. In een woord: GEWELDIG! Dit is de winkel waar je je apparatuur moet kopen.
- Kees

Alle reviews lezen, bekijk ze dan hier!

Scroll naar top