Waardeer ons, zoals wij u waarderen

Reviews zijn erg belangrijk, zowel voor ons om van te leren als voor onze toekomstige klant om wel of niet voor ons te kiezen. Hoe vaak kijkt u zelf niet eerst of er beoordelingen zijn geplaatst wanneer u een product wilt aanschaffen? Precies! En juist daarom is het voor een toekomstige klant van camerasysteemkopen ook belangrijk om echte ervaringen te lezen, die van u dus. U heeft al ervaring met ons product en met ons als bedrijf. Door deze ervaring te delen kunnen ook anderen een goede keuze maken wanneer ze voor ons bedrijf kiezen. Wij vragen u daarom ook om uw hulp. Wilt u ons alsjeblieft helpen door uw ervaring op deze pagina achter te laten?
Uw naam
e-mailadres
Review titel
Aantal sterren
Review tekst

Zoals je zou verwachten

★★★★★
Ik kan er kort en bondig over zijn. Het was gewoon allemaal goed. De installatie en het product. Zoals je mag verwachten.
- De heer van Renswoude

Goed

★★★★☆
Over het systeem ben ik zeer tevreden. In het begin waren er problemen maar gelukkig hebben jullie dat goed opgelost. Over de installatie ben ik niet helemaal tevreden. De installateurs hadden het niet netjes afgewerkt.
- De heer Troenodikromo

Ik geef jullie 5 sterren.

★★★★★
Het alarmsysteem werkt echt perfect. Het camerasysteem is ook zeer goed, helder beeld via de app. Het gesprek met Tim hebben wij ook zeer positief ervaren.
- De heer Neuteboom

Bekijk hier alle reviews

Scroll naar top

BEVEILIG UW GEZIN VANDAAG NOG!

Vraag een offerte aan