Uiterst tevreden

★★★★★
Perfecte systemen, zowel het camera als het alarmsysteem. We zijn goed en snel door jullie geholpen.
- KWB automotive

Prima

★★★★★
We zijn tevreden over de camera's en ook over de installatie. Een prima zeggen wij.
- Tof Elspeet

Per maand betalen voor je camerasysteem

Beveiligingscamera voor binnen complete set

Wilt u ook per maand betalen

Neem dan contact met ons op

U bent bang dat er wordt ingebroken en u wilt uw spullen het liefst zo goed mogelijk beschermen. Dit doet u met een camerasysteem. Schaf een camerasysteem aan dan kunt u in de gaten houden wie er te dicht in de buurt van je woning komt. Ook werkt een camerasysteem preventief. Inbrekers slaan toch liever die woning over waar er camera's buiten hangen. Echter, een camerasysteem is niet goedkoop. Per maand betalen voor een camerasysteem zou natuurlijk een veel betere oplossing zijn....

Ondanks dat we camerasystemen hebben in verschillende prijsklassen van goedkoop naar duurder kunnen wij ons voorstellen dat een camerasysteem aanschaffen nog steeds een flinke aankoop is. U wilt dus graag uw woning en uw gezin beschermen maar u wilt ook nog geld overhouden om de aankomende vakantie te betalen. Nu kunt u er voor kiezen om voor een goedkoop camerasysteem te gaan. Wij zien helaas vaak dat goedkoop ook duurkoop is en klanten uiteindelijk alsnog een professioneel camerasysteem aanschaffen. Op die manier bent u 2 keer de kosten kwijt en verliest u ook nog eens veel onnodige tijd.

Per maand betalen voor je camerasysteem

Wij zien vaak klanten die in tweestrijd staan. De aankoop toch maar even uitstellen met alle gevolgen van dien? Of in één keer het spaargeld er doorheen jagen en geen andere leuke dingen meer kunnen doen? Omdat wij graag het veiligheidsgevoel in de samenleving willen verhogen willen we hier graag in meedenken. Daarom bieden wij vanaf heden de mogelijkheid om een camerasysteem te betalen in termijnen. We maken hiervoor gebruik van spraypay

U kunt direct gebruik maken van deze optie bij het afrekenen. Wilt u eerst meer weten hoe dit in zijn werk gaat en hoe u een camerasysteem op afbetaling kunt kopen dan kunt verwijzen wij u graag naar dit artikel: Een camerasysteem binnen handbereik!

Wij hopen op deze manier dat het laagdrempeliger wordt om een camerasysteem aan te schaffen en dat dit mogelijk wordt voor veel meer gezinnen in en om Nederland.

Wil je meer weten weten over betaling in termijnen dan je kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Wilt u ook per maand betalen

Neem dan contact met ons op
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

BEVEILIG UW GEZIN VANDAAG NOG!

Vraag een offerte aan