Per maand betalen voor je camerasysteem

Beveiligingscamera voor binnen complete set

Je bent bang dat er bij jou wordt ingebroken en je wilt je spullen het liefst zo goed mogelijk beschermen. Dit doe je met een camerasysteem. Schaf je een camerasysteem aan dan kun je in de gaten houden wie er te dicht in de buurt van je woning komt. Ook werkt een camerasysteem preventief. Inbrekers slaan toch liever die woning over waar er camera’s buiten hangen. Echter, een camerasysteem is niet goedkoop. Per maand betalen voor je camerasysteem zou natuurlijk een veel betere oplossing zijn….

Ondanks dat we camerasystemen hebben in verschillende prijsklassen van goedkoop naar duurder kunnen wij ons voorstellen dat een camerasysteem aanschaffen nog steeds een flinke aankoop is. Je wilt dus graag je woning en je gezin beschermen maar je wilt ook nog geld overhouden om je aankomende vakantie te betalen. Nu kun je er voor kiezen om voor een goedkoop camerasysteem te gaan. Wij zien helaas vaak dat goedkoop ook duurkoop is en klanten uiteindelijk alsnog een professioneel camerasysteem aanschaffen. Op die manier ben je 2 keer de kosten kwijt en verlies je ook nog een veel onnodige tijd.

Per maand betalen voor je camerasysteem

Wij zien vaak klanten die in tweestrijd staan. De aankoop toch maar even uitstellen met alle gevolgen van dien? Of in één keer het spaargeld er doorheen jagen en geen andere leuke dingen meer kunnen doen? Omdat wij graag het veiligheidsgevoel in de samenleving willen verhogen willen we hier graag in meedenken. Daarom bieden wij vanaf heden de mogelijkheid om een camerasysteem te betalen in drie maanden. Je betaalt dan de eerste maand vooruit en de overige twee maanden betaal je daarop volgend.

Wij hopen op deze manier dat het laagdrempeliger wordt om een camerasysteem aan te schaffen en dat dit mogelijk wordt voor veel meer gezinnen in en om Nederland.

Wil je meer weten weten over betaling in termijnen dan je kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.