Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Juist tijdens de lockdown vinden inbraken plaats

Bewakingscamera leasen kan u ook

Uw woning ook nu, of juist nu beveiligen?

Ondanks de strengere lockdown zijn er toch veel mensen die aangeven niet thuis te zijn met de feestdagen. Dit blijkt uit een onderzoek dat de Stichting Nationale Inbraak Preventie heeft laten doen. Juist als meer huizen bewoond zijn, vallen de donkere woningen extra op. Inbrekers zijn altijd op zoek naar de “makkelijke prooien”. Dat zijn de woningen waar overduidelijk niemand thuis is. Ook vallen de woningen daaronder waar niet veel moeite nodig is om bij in te breken.

Zelf kunt u ook veel aan preventie doen.

Maak ’s avonds eens een wandeling door de wijk en kijk met de ogen van een inbreker. Sommige huizen zijn compleet donker, bij andere branden misschien alleen kerstboomlampjes. Mensen staan er niet bij stil, maar dit is een signaal voor inbrekers om de woning nader te onderzoeken. Dat kan in het donker vaak ongezien.
Een beveiligingscamera heeft een afschrikkend weken in dit geval.

Inbraken vinden ook overdag plaats.

Veel mensen denken dat inbrekers alleen ’s nachts op pad gaan, maar dat is helemaal niet waar. Er is juist een piek te zien tussen 15:00 en 16:00 uur als de kinderen van school worden gehaald. En de piek daarna zit tussen 17:00 en 22:00 uur. Vanaf 17:00 uur is het namelijk te donker om zonder verlichting in huis te zitten. Tussen deze uren is dus heel goed te zien of dat er iemand thuis is. En na 22:00 uur kan het ook donker zijn omdat iemand op bed ligt. De nachtelijke inbraken gebeuren vaak met voorbedachte raden. Dan houden ze een huis wat langer in de gaten om te zien of de bewoners misschien op vakantie zijn.

High Impact Crime

De overheid noemt een inbraak of een inbraakpoging een “High Impact Crime”. Dat is een misdaad met flinke gevolgen voor de slachtoffer. De emotionele gevolgen zijn heel groot. U kunt uw eigendom bewaken door middel van een camera- en/of een alarmsysteem. U kunt daar mee uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw gezin en huis bevorderen. Het is toch heerlijk slapen als u weet dat alles goed is beveiligd is?

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen