Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

Is mijn bewakingscamera voor buiten geschikt?

Als u een bewakingscamera aanschaft wilt deze naar waarschijnlijkheid buiten ophangen. In veel gevallen kiezen mensen hier namelijk voor omdat ze willen weten wat er om hun woning of bedrijf gebeurt. Als je een camera aanschaft dan dient deze in ieder geschikt te zijn voor buiten. De beveiligingscamera moet dan namelijk in een bepaalde mate beschermd zijn tegen vandalisme en dient weer- en windproof en waterdicht te zijn. Er is een snelle manier om hier achter te komen die geldt voor alle elektronische apparaten.

Is mijn bewakingscamera voor buiten geschikt?

Of het nu gaat om bedrijfsbeveiliging of huisbeveiliging, in beide gevallen wil je zeker weten of de camera buiten ook goed werkt. Om hier achter te komen kijky u naar de IP codering. Alle elektronische apparaten krijgen een IP codering mee. IP staat voor Ingress Protection en geeft aan in hoeverre een apparaat beschermd is tegen vandalisme en in hoeverre deze waterdicht is.

IP camera hufterproof

Het getal begint dus altijd met IP en dan volgt er twee cijfers. De betekenis van de eerste cijfers vind je terug in onderstaande tabel:

Is mijn bewakingscamera voor buiten geschikt?

De betekenis van het tweede cijfer vind je terug in onderstaande tabel:

Is mijn bewakingscamera voor buiten geschikt?

De camera’s waarvan wij de garantie geven dat ze goed buiten kunnen worden gebruikt hebben een minimale codering van IP66 of hoger. Staat dit bij de productomschrijving dan weet u dat u de beveiligingscamera buiten kunt ophangen zonder dat u bang hoeft te zijn dat deze snel kapot gaat. Bent bij ons op de website op zoek naar een camera? Scroll dan naar beneden en klik op de tab ‘extra informatie’ Hier staat de IP codering vermeld bij ‘bescherming’

Is mijn bewakingscamera voor buiten geschikt?

Weet u niet zeker of u wel de juiste camera heeft dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 

 

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar boven

Direct een gratis offerte aanvragen