IP camerasysteem voor €25,00 per maand!

IP camerasysteem aanbieding

Een camerasysteem achteraf betalen is nu ook bij camerasysteemkopen.nl mogelijk. Wanneer u een camerasysteem nodig heeft maar u mist even de financiële middelen, of u wilt gewoon eerst uw nieuwe camerasysteem in huis hebben dan hebben wij vanaf nu de ideale oplossing voor u!

Camerasysteem in 36 termijnen kopen

Wij hebben voor u een IP camerasysteem geselecteerd in dit voorbeeld van €899,00 incl. BTW. Spray pay biedt onze klanten aan om een bestelling te plaatsen in bijvoorbeeld 36 maanden. Dit kan natuurlijk ook veel korter. Nadat u de camera via onze webshop aanschaft dan wordt u doorverwezen naar de spray pay website waar u enkele vragen dient te beantwoorden.

Wanneer u een camerasysteem van €899,00 bij ons aanschaft en deze in termijnen van 36 maanden gaat afbetalen betaalt u mogelijk wel iets meer. Dit komt doordat Klarna de betalingsverplichting overneemt. Wij hebben na het leveren geen financiële overeenkomst. Deze heeft u met Spraypay.

Camerasysteem achteraf betalen

Het is nog erg gebruikelijk om spullen op factuur te kopen. Dus, waarom niet een camerasysteem. Bij ons is dit nu ook mogelijk. Sinds wij de betalingsoptie met spraypay hebben geïntegreerd merken wij dat er steeds meer mensen gebruik willen maken van achteraf betalen.