IP camerasysteem voor €25,00 per maand!

IP camerasysteem aanbieding

Een camerasysteem achteraf betalen is nu ook bij camerasysteemkopen.nl mogelijk. Wanneer u een camerasysteem nodig heeft maar u mist even de finaciele middelen, of u wilt gewoon eerst uw nieuwe camerasysteem in huis hebben dan hebben wij per vrijdag 12 oktober 2018 een ideale oplossing voor u!

Camerasysteem in 36 termijnen kopen

Wij hebben voor u een IP camerasysteem geselecteerd in dit voorbeeld van €899,00 incl. BTW. Klarna biedt onze klanten aan om een bestelling te plaatsen in bijvoorbeeld 36 maanden. Dit kan natuurlijk ook veel korter. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces wanneer u een camerasysteem via onze website aanschaft. Wanneer u een camerasysteem van €899,00 bij ons aanschaft en deze in termijnen van 36 maanden gaat afbetalen betaald u mogelijk wel iets meer. Dit komt doordat Klarna de betalingsverplichting overneemt. Wij hebben na het leveren geen financiele overeenkomst. Deze heeft u met Klarna.

Camerasysteem achteraf betalen

Het is nog erg gebruikelijk om spullen op factuur te kopen. Dus, waarom niet een camerasysteem. Bij ons is dit nu ook mogelijk. Sinds wij de betalingsoptie met Karna hebben geintegreerd merken wij dat er steeds meer mensen gebruik willen maken van achteraf betalen.