Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

IP camerasysteem vanaf €25,00 per maand!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]

Een camerasysteem achteraf betalen is nu ook bij camerasysteemkopen.nl mogelijk. Wanneer u een camerasysteem nodig heeft maar u mist even de financiële middelen, of u wilt gewoon eerst uw nieuwe camerasysteem in huis hebben dan hebben wij vanaf nu de ideale oplossing voor u!

Camerasysteem in 36 termijnen kopen

Wij hebben voor u een IP camerasysteem geselecteerd in dit voorbeeld van €899,00 incl. BTW. Spray pay biedt onze klanten aan om een bestelling te plaatsen in bijvoorbeeld 36 maanden. Dit kan natuurlijk ook veel korter. Nadat u de camera via onze webshop aanschaft dan wordt u doorverwezen naar de spray pay website waar u enkele vragen dient te beantwoorden.

Wanneer u een camerasysteem van €899,00 bij ons aanschaft en deze in termijnen van 36 maanden gaat afbetalen betaalt u mogelijk wel iets meer. Dit komt doordat Klarna de betalingsverplichting overneemt. Wij hebben na het leveren geen financiële overeenkomst. Deze heeft u met Spraypay.

Camerasysteem achteraf betalen

Het is nog erg gebruikelijk om spullen op factuur te kopen. Dus, waarom niet een camerasysteem. Bij ons is dit nu ook mogelijk. Sinds wij de betalingsoptie met spraypay hebben geïntegreerd merken wij dat er steeds meer mensen gebruik willen maken van achteraf betalen.

Camerasysteem leasen?

Heb je liever geen lening via Spraypay en wil je wel gewoon maandelijks betalen voor uw camerasysteem? Dan kan! Wij bieden sinds kort een operationeel lease constructie aan voor de klanten die volledig ontzorgd willen worden en toch direct een goed professioneel camerasysteem zouden willen. Hiervoor dient u even kort contact met camerasysteemkopen.nl op te nemen. Wij komen dan bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Wilt u liever een offerte per e-mail ontvangen? Vul dan ons offerte aanvraag formulier in. Wij zullen u dan een vrijblijvende offerte zenden voor uw camerasysteem.

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen