fbpx

Uiterst tevreden

★★★★★
Perfecte systemen, zowel het camera als het alarmsysteem. We zijn goed en snel door jullie geholpen.
- KWB automotive

Prima

★★★★★
We zijn tevreden over de camera's en ook over de installatie. Een prima zeggen wij.
- Tof Elspeet

IP camerasysteem vanaf €25,00 per maand!

IP camerasysteem aanbieding

Wilt u ook per maand betalen

Neem dan contact met ons op

Een camerasysteem achteraf betalen is nu ook bij camerasysteemkopen.nl mogelijk. Wanneer u een camerasysteem nodig heeft maar u mist even de financiële middelen, of u wilt gewoon eerst uw nieuwe camerasysteem in huis hebben dan hebben wij vanaf nu de ideale oplossing voor u!

Camerasysteem in 36 termijnen kopen

Wij hebben voor u een IP camerasysteem geselecteerd in dit voorbeeld van €899,00 incl. BTW. Spray pay biedt onze klanten aan om een bestelling te plaatsen in bijvoorbeeld 36 maanden. Dit kan natuurlijk ook veel korter. Nadat u de camera via onze webshop aanschaft dan wordt u doorverwezen naar de spray pay website waar u enkele vragen dient te beantwoorden.

Wanneer u een camerasysteem van €899,00 bij ons aanschaft en deze in termijnen van 36 maanden gaat afbetalen betaalt u mogelijk wel iets meer. Dit komt doordat Klarna de betalingsverplichting overneemt. Wij hebben na het leveren geen financiële overeenkomst. Deze heeft u met Spraypay.

Camerasysteem achteraf betalen

Het is nog erg gebruikelijk om spullen op factuur te kopen. Dus, waarom niet een camerasysteem. Bij ons is dit nu ook mogelijk. Sinds wij de betalingsoptie met spraypay hebben geïntegreerd merken wij dat er steeds meer mensen gebruik willen maken van achteraf betalen.

Camerasysteem leasen?

Heb je liever geen lening via Spraypay en wil je wel gewoon maandelijks betalen voor uw camerasysteem? Dan kan! Wij bieden sinds kort een operationeel lease constructie aan voor de klanten die volledig ontzorgd willen worden en toch direct een goed professioneel camerasysteem zouden willen. Hiervoor dient u even kort contact met camerasysteemkopen.nl op te nemen. Wij komen dan bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Wilt u liever een offerte per e-mail ontvangen? Vul dan ons offerte aanvraag formulier in. Wij zullen u dan een vrijblijvende offerte zenden voor uw camerasysteem.

 

Wilt u ook per maand betalen

Neem dan contact met ons op
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

BEVEILIG UW GEZIN VANDAAG NOG!

Vraag een offerte aan