Tips & Informatie

Hikvision plugin Chrome

Helaas is het voor Hikvision en wat andere merken niet mogelijk om naar beelden te kijken in de browser. Gelukkig zijn er een aantal mogelijkheden om dit voor uzelf op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan De software van Hikvison zelf of een plugin voor uw browser. Welke wijze u ook gebruikt. Zorg ervoor dat u uw pc altijd goed beveiligd tegen spam en hackers.

Hikvision (en wat andere merken) maken voor als nog veel gebruik van de verouderde IE browser. Hikvision en Google Chorme werkte wel maar er konden geen live beelden worden bekeken en er konden geen beelden worden terug gekeken.

Google Chrome en Hikvision

Nu is het wel weer mogelijk om beelden via Google Chrome te kunnen bekijken. Er is namelijk een plugin op de markt verschenen welke het mogelijk maakt om verschillende plugins te ondersteunen in de Chrome browser zoals Java, Silverlicht, Axtivex en Sharepoint.

Seamonkey en Hikvision

Op 5 december 2018 hadden wij een bericht gepubliceerd dat het mogelijk was om via Seamonkey. Helaas bleek deze methode niet voor iedereen te werken. Wij kregen van veel mensen het verzoek om eens te kijken naar een betere oplossing voor dit probleem. Nu was het zo dat dit probleem en de oplossing alleen voor Mac gebruikers een oplossing was doordat Seamonkey alleen voor deze machines te gebruiken was. Inmiddels werkt Seamonkey ook voor de reguliere Windows PC’s en lijkt deze ook gewoon te werken.

Hikvision recorder live beelden bekijken

Live beelden bekijken in de Browser kan dus nu op twee verschillende manieren.

  1. Via de IE Tab plugin en de beelden via Google Chrome bekijken.
  2. Via Seamonkey waar reeds eerder een stukje door ons over is geschreven. (werkt niet altijd)

Hikvision en desktop software

Hikvision heeft ook zelf desktop software ontwikkeld. De software die door Hikvision is ontwikkeld vergt wel een stevige computer. Heeft u die niet dan zult u merken dat de computer maar traag werkt tijdens gebruik van het programma. Daarin tegen, wanneer u wel een snelle pc heeft dan zult u merken dat het dé perfecte software is. De Hikvision software is stabiel, duidelijk en heeft heel veel opties.

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen