Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Gestalkt? Een bewakingscamera biedt een oplossing

stalking camerabewaking

Een bewakingscamera is er niet alleen om inbrekers buiten de deur te houden

Een camerasysteem is niet alleen om inbrekers buiten de deur te houden maar een camerasysteem is er om uw een veilig gevoel in uw woning te geven. Uw huis moet uw veilige haven zijn. Het komt helaas regelmatig voor dat mensen een onveilig gevoel in hun woning hebben omdat zij last hebben van een stalker of dat zij last hebben van vervelende buur en/of buren. Hierdoor hebben veel mensen die daar last van hebben onrust in hun hoofd en lijf. De personen die lastig worden gevallen die durven vaak uit schaamte of uit schuldgevoel geen hulp te vragen. Hoe erg is het om continu in angst te leven. Dat wens je toch niemand toe.

Wat een bewakingscamera met u doet

Wij hopen dat het camerasysteem ervoor gaat zorgen dat u met een gerust gevoel avonds uw hoofd kan neerleggen op uw kussen en dat u het gevoel krijgt om veilig te zijn. Mocht u wat horen dan kunt u op de app van uw telefoon kijken om even te checken of er buiten wat gebeurt. Want laten we eerlijk zijn u heeft uw telefoon toch meestal naast u bed liggen. Mocht er toch iets aan de hand zijn dan kunt u gelijk de politie of een vriend bellen. Wat een veilig gevoel gaat dit geven.

Bewakingscamera voor het beveiligen van uw eigendommen

Of dat u “gewoon” uw woning kan verlaten zonder dat u bang moet zijn dat er in de tussentijd iets gaat gebeuren met uw woning. Met een camerasysteem proberen wij uw vrijheid weer een beetje terug te geven. Zodat u niet meer gekluisterd aan uw woning hoef te zijn om uw eigendommen te bewaken. Mocht u in de luxe zijn om uw personenvoertuig voor uw deur te kunnen parkeren dan kunt u deze ook beveiligen door middel van het camerasysteem. U mag namelijk uw eigendom bewaken met het camerasysteem. Helaas komt het maar al te vaak voor dat indien u last hebt van mensen die u lastig vallen dat zij de personenvoertuig van u bekrassen of de banden lek steken.

Een stalker? Een bewakingscamera biedt oplossingen

Hoe mooi zou het zijn om uw personenvoertuig, vaak uw trotse bezit ook te bewaken.
De politie en/of de wijkagent zal vaak vragen om een bewijs en hoe beter kan u het bewijs leveren dan de camerabeelden te tonen waarop te zien is dat u vervelende buur en/of stalker dingen rondom uw woning, tuin en/of personenvoertuig dingen vernield of aanbrengt. Of beelden waarop te zien is dat de stalker vaak uw woning voorbijkomt. De camera beelden zijn van goede kwaliteit door middel van het professionele camerasysteem wat wij aan u kunnen leveren. Ons camerasysteem is voorzien van infrarood. Desgevraagd kunnen wij ook camera’s leveren met nightcolor opnames waardoor er ’s nachts ook in kleur kan worden opgenomen.

Hoe lang worden de beelden opgeslagen

Uw camerabeelden worden ongeveer 21 tot 28 dagen bewaard op uw recorder met harde schijf (afhankelijk van de camera’s en de harddisk). Deze beelden kunt u ten allen tijde nazien op uw telefoon, waar ter wereld u ook bent en als uw internet heeft op uw telefoon. Indien u het fijn vind dat u vrienden en/of familie met u meekijken kunt u ook aan hun de toegang geven voor de app van uw camerasysteem. Vaak geeft het ook al een afschrikkend effect dat er op camera’s hangen aan uw woning. Degene die u lastig valt zal liever niet op beeld willen. En als ze dan toch op beeld komen dan is dat een bewijs waar de politie goed mee uit de voeten kan. Mocht het tot het strafzaak komen dan voelt u zich gesterkt door het tonen van de beelden waarop duidelijk te zien was wat de bedreiger bij u heeft gedaan.

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen