Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

Gebruikte camera kopen? Vanaf €399,00 3 camera’s!

Het kopen van een gebruikte camera lijkt misschien vreemd

Maar…, waarom ook niet? Wij hebben erg veel lease klanten. Dit betekent dat klanten ook wel eens een overeenkomst stoppen of omdat zij gaan verhuizen. Een camerasysteem komt in dat geval bij ons terug en wordt dan geïnspecteerd. Daarnaast formateren wij de harddisk en reinigen de camera’s van buiten én binnen. Wanneer dit is gebeurd dan wordt de camera en de recorder uitgebreid getest en kan deze weer worden aangeboden in de lease.

Gebruikte camera kopen

Het kopen van een gebruikte camera gebeurt op dit moment nog niet erg veel. Wij bieden deze niet vanzelfsprekend aan en (nieuwe) klanten vragen er ook niet naar. Maar dit kan natuurlijk ook anders. Weggooien is zonde de camera’s zijn als nieuw, missen alleen de doos, dus waarom niet gewoon aanbieden.

Goed naar de specificaties kijken

Wanneer u kiest voor een gebruikte camera moet u goed naar de specificaties kijken. De gebruikte camera is namelijk aangeschaft voor een klant die wellicht een heel andere situatie heeft dan u. Het is namelijk zo dat bijvoorbeeld WDR van groot belang kan zijn voor uw locatie of dan kleuren nachtzicht erg belangrijk is. Niet elke camera heeft de specificaties die ú nodig heeft. Wanneer u gaat informeren naar een beveiligingscamera leg uw situatie dan nauwkeurig uit.

Waar wacht u nog op?

Wanneer de camera’s zijn opgeknapt en schoongemaakt, dan worden ze zo snel mogelijk weer ingezet voor de lease klanten. Echter, een koop klant gaat voor. Wanneer u geïnteresseerd bent in een gebruikt camerasysteem dan is het dan raadzaam om even te bellen.

 

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen