Offerte bewakingscamera
Een camerasysteem binnen handbereik!

Een camerasysteem binnen handbereik!

Natuurlijk wilt u uzelf, uw gezin en bezittingen beschermen tegen inbraak en geweld. En hoe dat beter te doen dan met een goed camerasysteem? En ‘goed’ daar zit het hem vaak in…. Camerasystemen kun je tegenwoordig overal kopen, bij de lidl, de bouwmarkt of zelfs op de markt. Zijn ze dan betaalbaar? Zeker! Zijn ze ook goed? Misschien zelfs ook nog. Maar deze systemen hebben vaak één probleem en dat is de betrouwbaarheid. Als er een product is waarvan u op aan wilt kunnen dan is het een camerasysteem. De goedkopere varianten hebben in het verleden nogal eens uitgewezen dat ze helemaal niet opnemen, lijken te werken of slecht beeld geven.  Op kwaliteit wilt u in dit geval geen concessies doen. Dat betekent dat u automatisch in een hogere prijsklasse komt. Onze goedkoopste bewakingscamera set op onze website begint is bijvoorbeeld al €488,- En dat kan nu net een bedrag zijn wat u niet zomaar heeft liggen. Gelukkig hebben we hier nu een geweldige oplossing voor: Spraypay

Wat is spraypay

Zoals het woord al een beetje aangeeft verspreid je de betaling van een product.  Met SprayPay kunt u aankopen bij onze webshop gespreid betalen. Koop dus nu een camerasysteem op afbetaling! Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als u niet al uw gespaarde geld in 1 keer wilt besteden. Met behulp van SprayPay kunt u kiezen of u de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wilt betalen. Gelukkig hebben onze producten een langere levensloop dan 36 maanden dus op dat gebied doet u een goede en slimme aankoop.

Hoe werkt spraypay?

Heeft u een camerasysteem gevonden naar uw wensen? Dan is het nu slechts een kwestie van afrekenen zoals u normaal ook zou doen binnen een webshop. Doorloop de stappen in het winkelmandje en kies voor de tweede betaaloptie: spraypay

Nu gaat u door naar de website van spraypay en kiest u het aantal maanden waarin u het camerasysteem wilt afbetalen. Dit kan in 12,18,24 of 36 termijnen. Hierna volgt meteen een overzicht wat u dient te betalen per termijn aan aflossing en rente. Hierna doorloopt u enkele vragen om uw kredietwaardigheid te controleren. Wanneer deze is goedgekeurd betaalt spray pay het camerasysteem aan onze webshop waarna wij deze naar u verzenden. De financiele verplichting gaat u aan met spraypay en aan hen vindt dan de afbetaling plaatst.

Op deze manier hopen wij camerasystemen voor iedereen betaalbaarder en haalbaarder te maken. Want wij vinden dat iedereen zich veilig moet voelen ongeacht het budget wat er te besteden is.

 

 

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen