Tips & Informatie

De Ring deurbel, kun je hiermee beveiligen?

Misschien heb je inmiddels de reclames al voorbij zien komen op televisie. Er wordt aangebeld en iemand kan via zijn telefoon kijken wie er voor de deur staat. Superhandig toch? Jazeker! Want je kunt niet alleen kijken wie er voor de deur staat maar je kunt via de app ook nog eens communiceren met degene die heeft aangebeld. Tegen de postbode kun je zeggen dat hij de pakketjes neer kan zetten op de stoep en tegen de visite vertel je dat je er over 5 minuten bent. De Ring deurbel ziet er uit als een normale deurbel maar heeft een kleine camera. Hiermee kun je dus via een app op je telefoon inschakelen en direct zien wie er heeft aangebeld. Niet alleen handig wanneer je thuis bent maar ook als je binnen bent en je doet liever de deur niet voor iedereen open! Wat heeft de Ring deurbel verder voor specificaties?

De Ring deurbel productspecificaties:

– iOS® of Android™ apps
– Afmeting: 12,65 x 6,17 x 2,20 cm
– Minimum software voorwaarden: iOS® 7+ of Android™ 4.0+.
– Wi-Fi internet verbinding (802.11 b/g/n 2.4Ghz)
– Batterij: 5,200 mAh
– Power Input: 8-24 VAC of 5 VDC @ 1 A
– Camera: 1280 x 720 CMOS
– Lenshoek: 180 graden
– Video resolutie: HD (720p) 30FPS
– Geluid: 2 richtingsverkeer
– Nachtzicht: IR led

Daarbij is hij aantrekkelijk geprijsd en ben je dus voor €100,- klaar en heb je een goed overzicht wie er voor je deur staat.

De Ring deurbel, kun je hiermee je woning beveiligen?

Wij zijn fan van de Ring deurbel en vinden dit een mooie gadget om met je bezoekers te praten! Ben je echter op zoek om je woning te beveiligen dan raden we toch wel iets anders aan. Bij de eerder genoemde reclame zie je een scene waarbij op afstand met de potentiële inbreker wordt gecommuniceerd dat hij weg moet gaan voor de deur. Helaas weten wij uit ervaring dat inbrekers anders te werk gaan. Aanbellen doen ze nauwelijks omdat ze allang weten of jij wel of niet thuis bent. Het merendeel van de inbrekers kiest zorgvuldig een woning uit, doet onderzoek wanneer de bewoners er niet zijn en slaat zijn slag om vervolgens binnen een paar minuten (!) weer buiten te staan met de buit. Daarbij komen ze in 73% van de gevallen niet binnen via de voordeur waardoor de functie van de camera in de deurbel niet wordt. Wat ook blijkt uit onderzoek dat er bij woningen waar een camerasysteem is geïnstalleerd met meerdere camera’s er 63 procent minder wordt ingebroken dan bij woningen waar geen camerasysteem aanwezig is.

Ben je dus op zoek naar een leuke gadget dan raden wij de Ring deurbel aan iedereen aan. Ben je op zoek naar een manier om je woning goed te beveiligen dan adviseren we te kijken naar een compleet camerasysteem met meerder camera’s. En ook bij de laatste kun je via een app meekijken wie er om je huis is, en niet alleen bij de voordeur!

 

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen