Offerte bewakingscamera

Cameratoezicht 24/7

Cameratoezicht

Een camerasysteem werkt preventief en is in de meeste gevallen goed genoeg om inbrekers en vandalen buiten de deur te houden. In sommige gevallen is dit niet genoeg en ben je op zoek naar wat extra beveiliging.

Cameratoezicht op twee manieren

In dat geval is cameratoezicht op afstand een goede oplossing. Deze komt in 2 vormen, 24/7 cameratoezicht en alarmverificatie.

Er zijn verschillende manieren van het houden van cameratoezicht. Wij bieden de mogelijkheid aan om jouw omgeving 24/7 in de gaten te houden. Bij alarmverificatie is jouw camerasysteem aangesloten op de meldkamer De meldkamer schakelt in op jouw camerasysteem bij een melding, bekijkt deze en handelt hierop.

Word er veel bij je ingebroken? Heb je het idee dat je bewust een doelwit bent van vandalen of kun je geen risico nemen dat er in jouw woning of pand wordt ingebroken? Kies dan voor 24/7 cameratoezicht. Hierbij staan jouw camerabeelden 24/7 (of in kortere tijdspannen) zichtbaar voor de bewakers.

Verschil traditionele meldkamer

Waarschijnlijk ken je traditionele meldkamer wel. Deze komen vaak in actie op het moment dat de daders al binnen zijn. Met 24/7 cameratoezicht kun je dit een stap voor zijn. Door de officiële melding die gedaan wordt bij de politie krijgt deze ook nog eens voorrang op andere meldingen.

Deze dienst is zowel zakelijk als particulier beschikbaar

Voordelen van 24/7 camerabewaking

  • Je maakt optimaal gebruik van je camerasysteem
  • Professioneel toezicht
  • De hulpdiensten worden direct gebeld bij verdachte situaties
  • Kies zelf een tijdvak waarop toezicht moet plaatsvinden
  • Ontvang rapportage van verdachte bewegingen
  • Depolitie is sneller ter plaatse door officiële melding

 

Houd er rekening mee dat wanneer je een camerasysteem aanschaft en je gebruik wilt maken van één van de bovenstaande dienstverleningen dat niet alle camerasystemen hiervoor geschikt zijn. Wij kunnen je uitstekend adviseren op het gebied van de juiste camera op de juiste plaats. Neem eerst contact met ons op over de mogelijkheden van 24/7 bewaking

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen