Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Camerasysteem voor thuis

Er zijn heel veel redenen voor het hebben van een camerasysteem thuis. Een camerasysteem houdt niet alleen de inbrekers weg maar u heeft ook overal en altijd zicht op uw waardevolste bezit. Een camerasysteem voor thuis kan natuurlijk altijd worden gekocht op een groot chineze website maar dan heeft u niet het gemak van een professionele installateur en de mogelijkheid om het camerasysteem te laten installeren door een professional. En dan hebben we het nog niet eens over de garantie of het retourneren wanneer nodig.

Wat voor camerasysteem kies ik voor thuis?

Het samenstellen van een camerasysteem voor thuis kan beste ingewikkeld zijn. Er dient rekening te worden gehouden met een hoop varianten. Zo is het natuurlijk belangrijk dat u van te voren weet dat er niet stantaard een hardeschrijf in de NVR (recorder) zit. Daarnaast dient u zich ervan bewust te zijn dat de op te nemen tijd niet langer mag zijn dan 28 dagen. Een hardeschijf voor thuis zou een 1TB harddisk dus voldoende moeten zijn bij 4 camera's.

Over de recorder voor thuis

Ook de NVR (recorder) zelf heeft aandachtspunten. Zo moet u weten dat wanneer u een camerasysteem thuis wilt hebben dan u meestal genoeg heeft aan vier camera's. Maar..., dat wanneer u meer camera's nodig heeft dat u dan direct doorgaat naar de recorders met 8 poorten. Dit komt doordat de meeste recorders in poorten verdubbelen. Dus de minimale poorten zijn er vier, dan acht, dan zestien, etc etc. U bent natuurlijk niet verplicht om dan ook maar vier camera's aan te schaffen. U kunt de recorder ook gebruiken met slechts één camera. De recorder is voorzien van PoE poorten. Dit betekend dat de recorder voor thuis stroom en beeld en eventueel geluid door één kabel laat gaan. Wel zo gemakkelijk. Wanneer u wilt dat uw camerasysteem voor thuis gebruik maakt van PoE dan dient u ook camera's te kiezen die dit ondersteunen.

Camera's voor thuis uitkiezen

U weet nu meer over de recorder die u thuis kunt gebruiken. Maar u heeft natuurlijk ook camera's nodig die u thuis kunt gebruiken. Camera's voor thuis zijn minder lastig uit te kiezen. Meestal heeft u voldoende aan 2MP (megapixel) en bij wat grotere afstanden of wanneer uw eisen wat groter zijn kunt u kiezen voor 4MP camera's. Een camera voor thuis heeft u in verschillende vormen. Zo zijn er bullet camera's. Dome camera's en Turrent camera's. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden in infrarood. Startlight biedt de mogelijkheid om in het duister met restverlichting toch nog kleuren beeld te geven.

Camerasysteem voor thuis samenstellen

Wij hebben voor u reeds wat setjes samengesteld. U vind deze Onder sets van vier camera's. Maar wilt u liever specifieker samenstellen dan kan dat natuurlijk ook. Wanneer u naar de homepage van deze website gaat dan kunt u alle benodigdheden eenvoudig selecten en toevoegen aan uw winkelwagen. Na het afrekenen krijgt u alles keurig toegestuurd en kan de installatie gaan beginnen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top