Camerasysteem installeren

Zelf een camerasysteem installeren

Vaak krijgen wij de vraag “kan ik zelf mijn camerasysteem installeren?” Natuurlijk kun je dit. Er zijn echter wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je zelf aan de slag gaat om je camera’s te installeren.

Camera’s ophangen en draden trekken

Ook al is je kiest voor een draadloos camerasysteem heeft deze altijd nog een voedingskabel die naar het stroomnet moet. De camera moet dus ten alle tijden opgehangen worden en een voedingskabel moet eventueel gelegd of doorgetrokken worden naar het dichtstbijzijnde stroompunt. Heb je voor een bedraad camerasysteem gekozen dan zul je ook de kabels moet trekken naar de recorder. Om deze reden en omdat een “draadloos” camerasysteem meer storingsgevoelig is hebben wij geen draadloze camerasystemen in ons assortiment. Wij bieden daarintegen wel IP camerasystemen met hele hoge kwaliteit!
Heb je een camerasysteem bij camerasysteemkopen.nl gekocht dan zitten hier standaard geen kabels bij. Lees hier waarom en welke camera kabels je nodig hebt. De kabels die je nodig hebt kun je uiteraard bijbestellen en worden direct met je complete camerasysteem geleverd. Kom je nog tekort? Bestel de kabels gemakkelijk bij. Als je je eerder ordernummer vernoemd in de bestelling dan betaal je geen verzendkosten.

Hoe sluit ik de kabels aan?

Elk (bedraad) systeem is nagenoeg gelijk. De kabel van de camera plug je in de recorder op de juiste plek en je zorgt dat de voeding van de recorder is aangesloten. De recorder is nu klaar om op te nemen.

De beelden kunnen bekeken worden op de tv mits deze met de recorder is aangesloten of via de app of internet.
Zoals je ziet is het niet al te lastig om dit zelf te proberen. Kom je er echter niet uit dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen.

Cameraysteem installeren door een expert.

Komt u er niet uit of wilt u er niet eens zelf aan beginnen? Ook dan hebben we een oplossing voor u. U kunt een verzoek doen voor installatie. Wij zullen altijd eerst contact met u opnemen om de situatie door te spreken en desgewenst eerst langskomen voor een juiste inventatrisatie.

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen