Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Camerabeelden opslaan op een NAS

camerabeelden opslaan en bekijken

Camerabeelden opslaan en bekijken

Als u een beveiligingscamera heeft aangeschaft dan wilt u deze natuurlijk kunnen bekijken. Het opslaan van beelden is echter nog veel belangrijker. Camerabeelden opslaan kan op verschillende manieren, te weten met met behulp van een SD kaart, een NVR, een NAS of via opslag in de cloud.

In alle van de bovenstaande gevallen kunt u de camerabeelden live volgen via de app. Deze is gratis te downloaden is voor uw smartphone. Hier kunt u echter niet de beelden op opslaan. Om beelden van de bewakingscamera op te kunnen slaan en zult u gebruik moeten maken van een andere oplossing.

Nas camerabeelden bekijken

De nieuwste technologie geeft de mogelijk om de camerabeelden op te slaan op een NAS. Een NAS kunt u het beste vergelijken met een externe hard schijf waarop u beelden kunt opslaan die de camera’s opnemen. Wij zijn om verschillende redenen een groot voorstander om een NAS aan te schaffen boven een NVR.

Camerabeelden opslaan op een NAS

Wij hebben helaas nogal eens meegemaakt inbrekers bij de inbraak meteen de NVR meenemen. Hierop staan de opgenomen beelden van de inbraak waardoor deze ook weg zijn en de inbrekers bijna onmogelijk meer op te sporen zijn.  Dit kan uiteraard ook met een NAS gebeuren maar deze kunt u koppelen met de cloud worden u beelden ook altijd geback-upt naar een externe server die niet door inbrekers is mee te nemen. Dit is dan ook meteen de belangrijkste reden dat wij groot fan zijn en deze manier van camerabeelden opslaan adviseren aan klanten.

Maar er zijn meer redenen waarom wij fan zijn:

Voordelen NAS

  • De NAS kan gekoppeld worden aan cloudopslag waardoor beelden direct gestreamd worden en extern worden opgeslagen
  • Een NAS is vaak kleiner dan een NVR
  • De NAS kan niet alleen gebruikt worden voor het opslaan van beelden. Een NAS kan ook worden ingezet voor het opslaan van bestanden, films en foto’s
  • De NAS ziet er esthetischer uit dan een NVR door zijn kleine formaat en strakke uiterlijk
  • Makkelijk te besturen en in te stellen via de computer

Waar voordelen te vinden zijn zijn er natuurlijk ook nadelen. We hebben hard gezocht en konden er eigenlijk maar één vinden die als nadeel beschouwt kan worden. Een NAS is namelijk in aanchaf wat duurder dan een reguliere NVR. Tegelijkertijd koop je voor dit bedrag extra functies waardoor je geen externe harde schijf hoeft aan te schaffen voor opslag van andere dingen zoals foto of documenten.

Heeft u al een camera systeem en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor cloud camera opslag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen