Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Bewakingscamera’s Opslaan in de Cloud

Opslaan in de cloud

U heeft een dure investering gedaan in het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. U heeft bewakingscamera’s gekocht en laten installeren. Wellicht heeft u vooraf ook nog eens een inbraak gehad. Een camerasysteem zal u nu rust geven en u kunt beelden overal in de wereld terug kijken en live meekijken wanneer het u uitkomt. Wel een fijn idee! Heeft u nog geen camerasysteem en vraagt u zich af wat dat zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem eens contact met ons op. Wij staan u uiteraard graag te woord!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]

Combinatie alarmsysteem en camerasysteem

In veel gevallen is een camerasysteem voldoende om inbrekers af te schrikken. Ter aanvulling wordt ook veel gebruik gemaakt van een alarmsysteem. Wanneer u een alarmsysteem heeft en hierbij een camerasysteem heeft dan kunt u -wanneer u een inbraakmelding heeft ontvangen- ook direct zien of er daadwerkelijk is of wordt ingebroken. Wij noemen dit een technisch én optisch geverifieerde melding. Wanneer uw melding is geverifieerd dan kunt u direct 112 bellen en vertellen wat u heeft gezien. De politie zal dan direct actie ondernemen. Het is daarom altijd goed om ook een alarmsysteem te hebben naast uw camerasysteem.

Waarom opslaan in de Cloud

Dus u heeft veel ellende gehad en daarom een camerasysteem aangeschaft en laten installeren. Een hele grote groep inbrekers zullen nu uw huis wel overslaan. Niemand wil namelijk op “opsporing verzocht” verschijnen. Maar, zoals gezegd, de mééste inbrekers. Helaas blijft er ook een groepje mensen die gewoon inbreken ongeacht of er een alarmsysteem of camerasysteem is. Wat deze groep inbrekers doen is het opzoeken van de recorder van het camerasysteem. Wanneer zij deze hebben gevonden dan vernietigen zij de harde schrijf waardoor de beelden niet bruikbaar meer zijn. Heel vervelend! Gelukkig hebben we daar ook een oplossing voor; de beelden opslaan in de Cloud!

Camera beelden opslaan in de Cloud, hoe het werkt

Wanneer u beelden op slaat in de Cloud dan worden de beelden over uw internet verbinding “live” naar een andere locatie gestuurd. Deze locatie is een server welke in het buitenland in een beveiligde datacenter staat. Hierdoor is het voor de inbrekers niet meer mogelijk om de beelden onschadelijk te maken. -Natuurlijk wel de beelden op locatie- Maar de beelden zijn dan op een later tijdstip altijd nog terug te vinden. Doordat de beelden in de Cloud staan zal er dus altijd belangrijke bewijslast bewaard blijven. Het opslaan kan op verschillende manieren. Dit kan bijvoorbeeld via poort forwarding, een VPN verbinding of via een RSTP stream. Wanneer u het camerasysteem door ons laat installeren kunt u natuurlijk allemaal weer vergeten. Wij zullen de Cloud instellingen dan voor u instellen.

U wilt ook op de Cloud? En nu?

Wanneer u een camerasysteem bij ons heeft aangekocht dan kunt u kosteloos beroep doen op onze support afdeling om uw camerasysteem aan te sluiten op de Cloud. Heeft u (nog) geen camerasysteem bij ons aangeschaft en u gaat dit wel doen, vermeld dan altijd vooraf dat u wilt aangesloten worden op de Cloud. Wij zullen dan alles voor de installatie voor een groot gedeelte gereed maken. Heeft u een camerasysteem elders gekocht? Dan kunnen wij u uiteraard ook helpen. Echter, kunnen hier wel kosten aan zijn verbonden.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen