Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

Bewakingscamera lease en Uniview nú va €24,99

Bewakingscamera en Uniview

De grote vraag naar betaalbare bewakingscamera’s en het te kort aan vermogen speelt op het moment een grote rol in bewakingswereld. een bewakingscamera kopen is eenvoudig via internet te doen. Echter, wat u ervoor terug krijgt is altijd een verassing. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Uniview. Uniview, een van de grootste spelers in bewakingscamera land hebben wij geselecteerd om u te kunnen voorzien van een professioneel camerasysteem voor een laag maandelijks tarief.

Bewakingscamera lease

Hoe het werkt? Wij leggen het u uit; U vraagt een offerte aan, u doet dit hier. U geeft aan wat uw wensen zijn. Wat uw wensen ook zijn wij kunnen hier vast een oplossing voor verzinnen. Wanneer u akkoord gaat met onze aanbieding dan krijgt u een link toegestuurd. Met het betalen van de eerste termijn ondertekend u digitaal de leaseovereenkomst. Hierna wordt u gebeld door de planning. In overleg met de planning komt de monteur bij u op locatie om de bewakingscamera’s te plaatsen.

Wat wij ondertussen voor u doen; Wanneer u akkoord heeft gegeven en dus de eerste betaling heeft verricht maken wij uw klanten account in orde. Op die manier kunt u zelf handige filmpjes bekijken en instructiefilms bekijken. Wanneer uw dashboard in orde is, en de eerste betaling geverifieerd is dan gaan wij de bewakingscamera samenstellen en voor reserveren in het magazijn. Ondertussen maken wij de recorder gebruiksklaar zodat deze is afgestemd op uw wensen en behoeftes. De monteur haalt de bewakingscamera op de dag van installatie op en komt deze bij u installeren.

Bewakingscamera installatie

Wanneer u een bewakingscamera leaset dan zullen wij onze monteurs de installatie laten uitvoeren. Dit is bij een installatie verplicht. De reden dan wij de installatie van de bewakingscamera’s laten uitvoeren is omdat wij tijdens de lease periode alle onderhoud en storingen voor onze rekening nemen. Wanneer u, of iemand anders de camera’s heeft geïnstalleerd dan kunnen wij de werking van het systeem niet garanderen. De installatie is niet zonder meer geregeld. Er komen veel zaken kijken bij een installatie van een bewakingscamera. Er moeten kabels worden getrokken, gaten worden geboord en connectoren worden aangesloten. De gemiddelde installatietijd voor één camera is tussen de 90 en 120 minuten.

Bewakingscamera-uniview

Welke bewakingscamera is van toepassing voor uw locatie

Dat is natuurlijk de grote hamvraag! Wij weten hier vaak wel het antwoord op. U heeft uw locatie door, wanneer wij deze gaan bekijken dan kunnen wij een goede inschatting maken van hoe het eruit komt te zien. Heeft u meer voorbeelden nodig dan krijgt u die.

Het gaat ons om uw situatie

Wij zijn er voor u, u heeft een locatie welke beveiligd dient te worden en wij kunnen dit en doen dit dagelijks met veel plezier. Uniview leveren wij niet alleen in een lease constructie we verkopen deze ook. Echter, Uniview levert de systemen niet online omdat het een professionele aanbieder is. Een advies is dan ook altijd gewenst. Doordat Uniview heeft bepaald dat er niet online verkocht mag worden dient u, wanneer u het systeem zou willen aanschaffen contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan een passende offerte toezenden.

Het aanvragen van een lease offerte voor een bewakingscamera kan ook online. Met een paar simpele vragen kunnen wij een goede inschatting maken van wat u, in uw situatie nodig heeft. De voordelen voor het gebruik van een lease camerasysteem zijn groot. Zo heeft u nergens omkijken naar. U betaald maandelijks een bedrag en wordt daarmee volledig ontzorgt. Heeft u storingen, dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Een upgrade nodig? Wij regelen het voor u. Dient er een beveiligingsupdate te worden uitgevoerd? Wij hebben het al gedaan voordat u er vragen over heeft.

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen