Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

Beste IP wifi camera houd gevaar buiten!

Wifi cameraWaarvoor een IP WiFi camera? Iedereen vind het een fijn idee om tijdens het afwezig zijn van uw woning toch nog even naar binnen te kunnen kijken vanaf een afstandje. Zo is het natuurlijk mogelijk om de (klein)kinderen in de gaten te houden of zij niet op de tafel kruipen of dingen doen die gevaarlijk zijn. Het is natuurlijk ook een fijn idee dat wanneer het alarmsysteem afgaat dat je even snel kunt inloggen op uw IP WiFi camera om te kijken of er ook echt wordt ingebroken en dus een echt noodgeval is waar u altijd al bang voor was.

Wanneer je een professioneel alarmsysteem hebt dan is de kans natuurlijk vrij klein om een vals alarm te hebben maar dan heb je natuurlijk altijd de potentiële inbrekers in beeld. (of de schoonouders die vergeten zijn het alarmsysteem uit te schakelen).

Wat is een IP Wifi camera

Er zijn erg veel verschillende WiFi camera’s. IP WiFi camera’s worden veel gebruikt in deurbellen of in babyfoon’s omdat IP camera’s goed en eenvoudig te installeren zijn. Een IP WiFi camera Wifi autotrackkun je ook vrijwel overal kopen maar het is natuurlijk wel van belang dat uw nieuwe IP WiFi camera voldoet aan uw verwachtingen. Een goede IP Wifi camera is een camera die in elk geval ONVIF is. Deze camera kunt u altijd toevoegen op uw bestaande NVR waardoor deze ook op de recorder opneemt. Er zijn IP WiFi Binnen en buiten camera’s.

Wij denken dat je over het algemeen beter niet kunt beginnen aan IP WiFi buiten camera’s, het komt namelijk veel voor dat er dan bereik storingen optreden. IP WiFi camera’s voor binnen geeft over het algemeen niet zo heel veel storingen. Een WiFi camera is een camera die zonder netwerk verbinding toch nog op het internet netwerk te vinden is.

Een IP camera krijgt een uniek intern IP nummer van uw router zodat u, via dit IP nummer de camera instellingen kunt aanpassen. De IP WiFi camera heeft dan alleen nog maar stroom nodig om te kunnen functioneren. Wel zo gemakkelijk!

IP WiFi camera voor thuis

Wij denken dat de beste IP WiFi camera te vinden is in onze webwinkel en dat deze nog niet eens de duurste is. Wel heeft deze WiFi camera autotrack, een mogelijkheid om een Micro SD

IP Wifi camera

Kaartje in te bouwen, en de mogelijkheid om via een App de beelden te bekijken. Daarnaast geeft deze camera geluid door én kun je terug praten! Deze camera is voor vele een “must have”.  Bij de camera is het mogelijk om muurbeugels bij te bestellen waardoor het makkelijker wordt om de camera op te hangen zodat bijvoorbeeld de huisdieren de camera niet stuk maken.

Deze camera beschikt dus over autotrack, leuke functie maar is natuurlijk niet te vergelijken met een speeddome uit onze professionele range. Deze autotrack kan prima kleine ruimtes in de gaten houden waar bijvoorbeeld een baby kruipt.

Kortom, deze camera zal u rust geven. Het is niet meer nodig om angstig te zijn. De camera detecteert inbrekers en stelt u op de hoogte wanneer u niet thuis bent wanneer er beweging is. Wanneer er dan beweging is krijgt u een Push bericht en kunt u de Politie bellen voordat ze uw hele huis hebben leeggeroofd.

Bestel vandaag nog de beste IP Wifi camera die nu op de markt is voor slechts €49,99! Daarnaast kunt u in de camera nog een micro SD kaart stoppen én opslaan in de Cloud!

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen