Offerte bewakingscamera

Tips & Informatie

AXPro slim alarmsysteem de nr 1!

Oke, eerlijk is eerlijk, het Ajax alarmsysteem is mooi qua design en functioneert perfect. Maar toen wij de AXPro van Hikvision gingen testen ging er een wereld voor ons open!

De voordelen van het AXPro slim alarmsysteem

De AXPro van Hikvision hebben wij nu enige tijd getest. Wij zijn er erg van onder de indruk omdat het, ten opzichte van het Ajax alarmsysteem nét iets meer opties heeft. Het AXPro alarmsysteem onderscheidt zich in eerste instantie door zijn 10″ monitor die te verkrijgen is. Op deze monitor kan niet alleen het alarmsysteem worden bediend maar ook de deurbel worden beantwoord. Ook kun je hierop de Hikvision camerabeelden bekijken en je kunt er zelfs het licht mee bedienen! Al met al een koppeling om je woning compleet smart in te richten.

Hikvision beveiligingscamera

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het mogelijk om de camerabeelden van Hikvison camera’s te bekijken op het 10″ beeldscherm. Ideaal! Dit scherm geeft ook de mogelijkheid om de beelden open te laten staan, wanneer je dan even langs loopt heb je meteen in één oogopslag het hele terrein in beeld. Uiteraard kun je door middel van een split screen meerdere camera’s in beeld krijgen en kun je terugspelen. Dit alleen zorgt al voor een mooi overzichtelijk beeld in de woning.

AXPro slim alarmsysteem koppelen met Hikvision camerasysteem

Het Hikvision alarmsysteem is een draadloos alarmsysteem welke perfect en snel kan reageren op inbraakmeldingen. Daarnaast is het mogelijk om een detector (bijvoorbeeld die van de voordeur) te koppelen aan een camera. Wanneer er dan wordt ingebroken, of het alarm gaat af, dan zal de buitencamera een livebeeld kunnen geven maar ook de beelden van ca 7 seconden ervoor. Met andere woorden, je ziet dan de eventuele inbreker al aan komen lopen! Dit is uniek en zie je in weinig systemen terug.

AXPro slim alarmsysteem

Bedien ook uw verlichting

De mogelijkheden zijn eindeloos en stoppen niet bij alleen bij beveiliging. Ook andere apps kunnen geïnstalleerd worden waardoor je je huis nog meer ‘smart’ kunt maken. Wij hebben in onze test case de Philips Hue Bridge weten te installeren en bedienen nu in een volledige woning de verlichting op het beeldscherm. Over verlichting gesproken, het 10″ beeldscherm heeft zelf ook een ingebouwde led verlichting. Erg handig als nachtlampje of gewoon omdat het een zeer chique uitstraling heeft. Daarnaast heeft het scherm een mooi strak design en misstaat het zeker niet in je woning. Het AXPro slim alarmsysteem blinkt ook hier erg in uit.

Over de App van het AXPro alarmsysteem

Het AXPro slim alarmsysteem heeft een uiteraard ook een App! Ook in deze app is het mogelijk om alle aangesloten camera’s te bekijken en natuurlijk het alarmsysteem te bedienen. Zo is het mogelijk om meldingen op je smartphone binnen te krijgen en het alarmsysteem in te schakelen op afstand. De App is erg gebruiksvriendelijk en zo ingericht dat er overal is aan gedacht om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken! Wilt je  meer weten over het alarmsysteem of de verdere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Onze klanten zeggen:

J. vd Marel
J. vd Marel
Lees verder
Na een vervelende inbraak ben ik snel geholpen! Snel een passende offerte en dezelfde week nog de installatie
T. Yedic
T. Yedic
Lees verder
Het was lastig een betrouwbare partij te vinden. Gelukkig bood bewakingscamera kopen onafhankelijk advies. Ons kantoor is nu goed beveiligd voor een mooi bedrag per maand
Patricia Rietveld
Patricia Rietveld
Lees verder
Wij hebben een alarm en camerasysteem gekocht. We vonden het een fijn idee dat als wij weg zijn en het alarm gaat af dat we meteen zélf kunnen meekijken.

Bij camerasysteemkopen.nl bent u verzekerd van:

Vond u dit een handige tip? Deel 'm!

WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer

Scroll naar boven

Direct een gratis offerte aanvragen