Analoog camerasysteem 16 camera’s of meer

Analoog camerasysteem

Analoog camerasysteem met meerdere camera’s. Heeft u een extra groot terrein om te beveiligen? Of wilt u er zeker van zijn dat elke hoek in het oog van de camera valt? Dan is een bekabeld analoog camerasysteem met meerdere camera’s een goede optie. Maar ook als u het belangrijk vind dat er veel details in beeld komen dan heeft u meerdere camera’s nodig. Als u dan kiest voor camera’s met een kleinere kijkhoek dan heeft u meer camera’s nodig om een volledig beeld te krijgen van het te beveiligen object. Al onze systemen kunnen geleverd worden met bullet camera’sdome of speeddome camera’s Uiteraard leveren wij ook digitale camerasystemen met 16 camera’s. Ben u op zoek naar een camerasysteem met meer camera’s dan onze standaard pakketen aanbieden? Dan vragen wij hieronder een keuze te maken.

Veel keuze

Wanneer u meerdere camera’s wilt dan heeft ook meer plekken om de camera’s op te hangen. Het kan dus zo zijn dat u camera’s voor zowel binnen als buiten nodig hebt. Om direct de juiste aankoop te doen zouden wij u graag informeren naar de mogelijkheden.

Zelf samenstellen

Wij zijn natuurlijk niet altijd nodig. Wanneer u liever zelf een camerasysteem samenstelt dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Kijk hiervoor gewoon rond op de homepage en maak een selectie met de specificaties of maak gebruik van onze keuzehulp.

Ons advies

Er is veel keus, heel veel keus. Daarom is het misschien goed om even met elkaar in gesprek te gaan. Persoonlijk of aan de telefoon. Klik op onderstaande knop voor direct telefonisch contact met ons.

Scroll naar top

Direct een gratis offerte aanvragen