Wat vonden onze klanten?

Voordat u een product aanschaft wilt u het liefst ervaringen lezen van anderen toch? Wij hebben onze eerdere klanten gevraagd een review achter te laten. Hier vind u alle échte ervaringen van onze échte klanten. Bent u bestaande klant en wilt u ook uw mening over camerasysteemkopen delen? Dat kan op onze review pagina

Goed

★★★★★
Onlangs bij jullie een camerasysteem telefonisch gekocht. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De installatie is zeer goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over de camerabeelden. Ik zie wat ik wil zien.
- Legal van Engel

Echt 5 sterren waard.

★★★★★
Niet om te slijmen maar alles is goed. Je hebt altijd te maken met instellingsproblemen maar jullie hebben dat snel en kundig opgelost. Jullie zijn goed bereikbaar en denken met mij mee.
- De heer Kuik

Uiterst tevreden

★★★★★
Perfecte systemen, zowel het camera als het alarmsysteem. We zijn goed en snel door jullie geholpen.
- KWB automotive

Prima

★★★★★
We zijn tevreden over de camera's en ook over de installatie. Een prima zeggen wij.
- Tof Elspeet

Zoals je zou verwachten

★★★★★
Ik kan er kort en bondig over zijn. Het was gewoon allemaal goed. De installatie en het product. Zoals je mag verwachten.
- De heer van Renswoude

Goed

★★★★☆
Over het systeem ben ik zeer tevreden. In het begin waren er problemen maar gelukkig hebben jullie dat goed opgelost. Over de installatie ben ik niet helemaal tevreden. De installateurs hadden het niet netjes afgewerkt.
- De heer Troenodikromo

Ik geef jullie 5 sterren.

★★★★★
Het alarmsysteem werkt echt perfect. Het camerasysteem is ook zeer goed, helder beeld via de app. Het gesprek met Tim hebben wij ook zeer positief ervaren.
- De heer Neuteboom

Alleen maar positief.

★★★★★
Ik gun iedere Nederlander deze Tim. Ik gun ook iedere Nederlander het Ajax alarmsysteem. Ik raad het iedereen aan, mensen worden soms gek van mij.
- Familie Samshuijzen

Het is tot op de puntjes geregeld.

★★★★★
De service is goed. Ze bellen nog eerder terug dan dat je zou denken. Het Ajax alarmsysteem is ook een prima werkend systeem.
- Familie van Rijthoven

Prima

★★★★☆
De verkoper is prima. De installateur is ook een goede. Het werkt prima. Verder niets aan toe te voegen.
- Familie Horst

Super

★★★★★
Ik ben via mijn vriendin bij Tim terecht gekomen. Die dag contact, zelfde week stond hij voor mij deur. Hij gaf mij goed advies en heb een stel goede camera's gekocht. Vervolgens afspraak gemaakt met de monteurs en die zijn echte vakmensen. Zeer goed en denken goed mee. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden, aangezien ik nog zeker iets hier zou kopen.
- Lionel Semedo

Camera's en deurbel

★★★★☆
Wij hebben een camerasysteem met 7 camera's en een deurbel. Beide met een app op onze telefoons. Dit werkt echt goed. Er viel soms een camera uit. Nu hebben we er geen last meer van.
- Linda en Peter

Tevreden

★★★★★
Een bedrijf dat de klant voorop stelt ipv geld verdienen en dat is te merken en erg te waarderen!!! Vriendelijk en eerlijk!!!
- Stephan

Super camerasyteem

★★★★★
Sinds wij het systeem hebben slapen wij weer rustig en gaan we er ook weer graag op uit. Dit komt omdat wij ons nu veilig voelen door het systeem. Zeer goed geholpen door de medewerkers. Snelle service.
- Familie IJpelaar

Top systeem

★★★★★
Hebben het systeem sinds februari en wat ik fijn vindt dat de verkoop niet opdringerig was en dat we met onze vragen terecht konden en er werd zelf extra check gedaan van ons huis. Eenmaal aangesloten werd alles uitgelegd maar in de loop van de tijd zijn er altijd vragen. Wat wij heel fijn vinden is dat er vrij snel gereageerd wordt en actie ondernomen als je de instellingen anders wil. Dus begeleiding is echt top het is niet zo je hebt het gekocht en daar houdt het bij op . Wij zijn in ieder geval heel tevreden , een top bedrijf
- Durinck

Beter wordt t niet

★★★★★
Zowel het advies bij mij thuis, de installatie en de vragen of alles naar wens was. Veel bedrijven durven niet de confrontatie aan maar zij wel. En terecht! Niks negatiefs. Alles positief
- Stef Waringga

Handleiding

★★★★☆
Er is onvoldoende handleiding van Hik-connect en Hik-vision beschikbaar voor de klant aanwezig om het systeem te kunnen activeren. De klant is te veel afhankelijk van de verkoper.
- Arie Valburg

GEWELDIG

★★★★★
Dit is nou typisch zo'n webwinkel die je behandelt als een klant, zoals je behandeld wilt worden en waarbij je het gevoel hebt dat je gewoon in hun winkel stapt; een vriendelijke en geduldige persoon die ik al snel als Tim kende. Tim heeft alles in het werk gezet om mij behulpzaam te zijn. Belde zelfs later op om te vragen of alles naar behoren was aangekomen en bood hulp aan als er ook maar iets onduidelijk was. In een woord: GEWELDIG! Dit is de winkel waar je je apparatuur moet kopen.
- Kees

Zeer hulpvaardig!

★★★★★
Zeer hulpvaardige medewerker met veel kennis. Zowel met de pre- als after-sales. Als hij het niet direct weet, wordt het uitgezocht en komt daar later op terug. Er zijn nl. zeer veel instelmogelijkheden met oa. de HikVision HD recorder en camera's. Camera's kan je overal kopen, maar hier wordt je echt geholpen. Echt een aanrader!
- Rene Duijvelshoff

Zelf een review toevoegen

Scroll naar top

Offerteaanvraag

Gratis en vrijblijvend zodat je de vergelijking kunt doen

Direct een gratis offerte aanvragen