Wat vonden onze klanten?

Voordat u een product aanschaft wilt u het liefst ervaringen lezen van anderen toch? Wij hebben onze eerdere klanten gevraagd een review achter te laten. Hier vind u alle échte ervaringen van onze échte klanten. Bent u bestaande klant en wilt u ook uw mening over camerasysteemkopen delen? Dat kan op onze review pagina

Beter wordt t niet

★★★★★
Zowel het advies bij mij thuis, de installatie en de vragen of alles naar wens was. Veel bedrijven durven niet de confrontatie aan maar zij wel. En terecht! Niks negatiefs. Alles positief
- Stef Waringga

Handleiding

★★★★☆
Er is onvoldoende handleiding van Hik-connect en Hik-vision beschikbaar voor de klant aanwezig om het systeem te kunnen activeren. De klant is te veel afhankelijk van de verkoper.
- Arie Valburg

GEWELDIG

★★★★★
Dit is nou typisch zo'n webwinkel die je behandelt als een klant, zoals je behandeld wilt worden en waarbij je het gevoel hebt dat je gewoon in hun winkel stapt; een vriendelijke en geduldige persoon die ik al snel als Tim kende. Tim heeft alles in het werk gezet om mij behulpzaam te zijn. Belde zelfs later op om te vragen of alles naar behoren was aangekomen en bood hulp aan als er ook maar iets onduidelijk was. In een woord: GEWELDIG! Dit is de winkel waar je je apparatuur moet kopen.
- Kees

Zeer hulpvaardig!

★★★★★
Zeer hulpvaardige medewerker met veel kennis. Zowel met de pre- als after-sales. Als hij het niet direct weet, wordt het uitgezocht en komt daar later op terug. Er zijn nl. zeer veel instelmogelijkheden met oa. de HikVision HD recorder en camera's. Camera's kan je overal kopen, maar hier wordt je echt geholpen. Echt een aanrader!
- Rene Duijvelshoff

Zelf een review toevoegen

Scroll naar top